Головна » 2015 » Березень » 28 » Щедрий весняний улов
10:46
Щедрий весняний улов
Після доволі тривалої зими нарешті зійшов лід на Київському водосховищі. Рибалки-промисловики з настанням погожих днів дружньо  вийшли на блакитну ниву. Підготовлено плавзасоби, сітки – і промисел розпочався.
 
До справи взялися підприємства: ФОП Буяло Сергій, ФОП Владислав Кисіль, ФОП Шинкаренко Микола, СВК «Шолуденко» в особі Анатолія Михальцова, «Десна 55» Ніколаєва Валерія, ФОП Задоя Марія, ФОП Демченко Ірина, «Морехід 300» Решетило Андрій, ФОП ЗАИНО Головко Олена. 
 
Перший день для рибалок-промисловиків був успішний, повернулись до берега із солідним  виловом. Наші вишгородські риболови забезпечують свіжою та якісною продукцією  не тільки Київщину, а й деякі регіони України.
 
Зараз промисловики активно готуються до нерестового періоду: спільно з учнями Лебедівської середньої школи планується виготовлення штучних нерестилищ та подальше виставлення  їх у воду. Також прибирають від сміття береги та прибережну зону Київського водосховища.
 
Робота рибалок проходить за сприяння й коор­ди­нації управління Київської рибоохорони та Інституту рибного господарства. 
 
Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 496 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus