Головна » 2015 » Червень » 6 » Щасливої життєвої дороги!
10:48
Щасливої життєвої дороги!
Парад випускників навчальних закладів району з прапорами України, жовто-блакитними кульками та квітами урочистою ходою пройшов 29 травня вулицями Вишгорода від будинку культури «Енергетик» до ВРЦХТДЮМ «Дивосвіт». 
 
Ідучи головною вулицею Вишгорода з великим державним прапором України, випускники висловили свої патріотичні почуття та вшанували пам’ять усіх, хто віддав своє життя за незалежність України, хвилиною мовчання. В урочистостях взяли участь голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган, голова районної ради Ірина Побідаш, Вишгородський міський голова Віктор Решетняк, директори шкіл та випускники навчальних закладів, громадськість. Одинадцятикласників вітали керівники району, які наголошували, що сьогодні винятковий день у житті для всіх випускників, бажали їм щасливої життєвої дороги. 
 
З добрими та чуйними словами до випускників звернулись директори навчальних закладів. Право на отримання золотих медалей «За високі досягнення у навчанні» підтвердили 15 випускників, 7  підтвердили право на отримання срібних медалей «За досягнення у навчанні». Медалісти та обдаровані діти отримали дарунки від народного депутата України Ярослава Москаленка, а голова районної ради Ірина Побідаш вручила квитки до нового зоопарку в с. Демидів.
 
Свято останнього дзвоника для одинадцятикласників було із сюрпризом. Упродовж усього заходу їх вітали вокальними та хореографічними номерами гуртківці ЦТ «Дивосвіт», а наприкінці на них чекав виступ відомої співачки та композитора Альоші.
 
Анастасія СКЛЯРОВА,
школа журналістики ЦТ «Дивосвіт»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 403 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus