Головна » 2015 » Березень » 28 » Розум треба... годувати
10:37
Розум треба... годувати
Теми для розмови модератори клубу «Майстриня» (спільний проект Вишгородського районного територіального центру соціального обслуговування та Вишгородського історичного музею) знаходять найрізноманітніші. Цього разу за справою та смачним чаєм говорили про вітаміни для… розуму.
 
Модератор клубу Тетяна Циблієва розповіла, які з овочів та фруктів корисні для покращення пам’яті, для зняття стресу, що треба їсти, щоб міцно спати, а що – аби бути бадьорим. Психолог  територіального центру Олена Мельник провела паралелі взаємозв’язку харчування та психічного здоров’я  людини, її імунітету і протидії депресії.  Соціальний працівник Ірина Войтенко та інші учасники засідання клубу поділились рецептами вітамінних напоїв. 
 
Знайшлося цього дня місце і для жарту: «У нас на столі є сьогодні «вітаміни», які благотворно впливають і на настрій, і на здоров’я, і взагалі – без них не можна уявити українську національну кухню, – зауважила завідуюча відділенням соціально-побутової адаптації Галина Макаренко. – Звуться ці «вітаміни» – деруни,  і автор  їх  сьогодні  – Світлана Брагарник».  Рецепти цих «вітамінів» бурхливо обговорили учасники засідання. А Ольга Дяченко, місцева поетеса, підсумовуючи засідання, зачитала свій експромт, де у віршованій формі виклала всі озвучені на засіданні рецепти.
 
Доречно зауважити, що роботу клубу «Майстриня» постійно підтримують благодійники, депутати усіх рівнів. Зокрема, нещодавно вишгородський підприємець, депутат міськради  Олександр Семенов придбав для членів клубу квитки на концерт народного артиста України Іво Бобула. 
 
Олександр КОНОНЕНКО,
Фото автора
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 503 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus