Головна » 2018 » Грудень » 27 » Ростуть лідери змін
18:13
Ростуть лідери змін

У День Святого Миколая, 19 грудня, відбулася зустріч Президента України Петра Порошенка з талановитою молоддю України. До Маріїнського палацу з’їхалися найкращі учні різних регіонів. Серед них – і Тетяна Кацімон, учениця 11 класу Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Маріїнський палац, де зазвичай проводяться державні заходи найвищого рівня, став місцем зустрічі талановитих дітей. «Ви сьогодні найповажніші гості, можливо, навіть і не гості, а господарі країни», – сказав Петро Порошенко дітям.
Президент зазначив: «Дуже важливо, що ви збираєтесь рухати країну вперед. Без цієї впевненості, без цих намагань – нічого не буде. Дуже важливо, що ви вірите у власну перемогу». Петро Порошенко під час зустрічі з талановитою молоддю підкреслив важливість підтримки та відновлення звільненого Донбасу. Серед юних винахідників на зустрічі були і представники Донецької і Луганської областей. Президент подякував тим, хто при-їхав на зустріч і продовжує займатися наукою і освітою, навіть коли їхні домівки захоплені країною-агресором. 
Марина Порошенко, своєю чергою, наголосила, що саме молоде талановите покоління українців продовжуватиме створювати незалежну європейську Українську державу. «Ви будете новими лідерами змін. Ви дійсно дуже розумні й дуже талановиті. Ви маєте безліч цікавих і прогресивних ідей, і це надихає на віру в щасливе майбутнє нашої країни», –  звернулася дружина Президента до талановитої молоді України.
Учасники зустрічі подякували Президентові та першій леді за підтримку проектів молодих науковців та винахідників.
Лише п’ятьом учням Київщини пощастило стати учасниками зустрічі з Президентом України. Це – переможці міжнародних і всеукраїнських конкурсів та змагань із Вишгородського, Згурівського, Таращанського районів, Ірпеня та Броварів.
Вітаємо Тетяну Кацімон із пам’ятною подією в її житті! 

Юлія НАБОК-БАБЕНКО

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 448 | Додав: slovo
comments powered by Disqus