Головна » 2019 » Січень » 31 » Ростислав Крижанівський – кращий у Європі
18:01
Ростислав Крижанівський – кращий у Європі

У Люксембурзі 25-27 січня відбулися ХХІ міжнародні  змагання з плавання «EUROMEET»,  в яких взяло участь близько700 учасників із тридцяти країн, 126 клубів та 27 національних збірних.
Збірна України була представлена десятьма кращими плавцями, серед яких вихованець Вишгородської РК ДЮСШ, майстер спорту, багаторазовий чемпіон та рекордсмен України   Ростислав Крижанівський (2004 року народження). Наш юний талановитий спортсмен виступав на цих змаганнях у віковій категорії 2001-2002 та 2003-2004 р.н. і, як завжди, виступив яскраво та феєрично, вигравши дві золоті медалі та посівши перше місце в рейтингу  міжнародної федерації плавання (ФИН) серед юнаків 2003-2004 років народження.
Підбиваючи підсумки цих змагань можемо сміливо констатувати той факт, що Ростислав Крижанівський став кращим з усіх спортсменів, хто представляв нашу збірну. При цьому вже зараз можна стверджувати, що ми стаємо свідками народження нової зірки не тільки всеукраїнського, а й світового плавання. Успіхів тобі, Ростиславе, з нетерпінням чекаємо нових яскравих перемог!
Перемоги не бувають випадковими, це результат щоденної кропіткої праці спорт­смена і тренера. Тож велика шана й тренеру Геннадію Жданову, який  вкладає у благородну справу  виховання молодих спортсменів всю душу!

Іван КАРПИНА, 
заступник директора Вишгородської РК ДЮСШ 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 475 | Додав: slovo
comments powered by Disqus