Головна » 2014 » Квітень » 5 » Разом – ми велика сила
10:35
Разом – ми велика сила
Громадяни України об’єднуються навколо ідеї благодійності, даруючи надію дітям, віру дорослим, гуртуючи молодь навколо благородних ідей та вічних цінностей. Тисячі людей від заходу на схід, від півночі до півдня допомагають та підтримують небайдужих у добрих прагненнях.
 
У Київському національному університеті імені Вадима Гетьмана теж навчається багато небайдужих студентів, які готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу тому, хто її потребує.
 
Так цього разу активісти університету вирішили надати допомогу жителям Вишгородського району, які потрапили у складні життєві обставини. До співпраці запросили молодших однодумців, у майбутньому активну зміну, учнів Ясногородської ЗОШ I-III ступенів, які з великим запалом душі взялися до справи. Спільні акції університету та школи стали доброю традицією. Активними учасниками акції стали Антон та Дар’я Дашкевичі. А також хочеться подякувати учням, які долучились до спільної справи: Еріку Тадевосяну, Катерині Салюті,  Катерині Кисіль, Назару Кисілю, Валерію Шумілову, Владиславу Осовичу, Карині Вакульчик, Максиму Осадчому, Катерині Василенок, Ростиславу та Олександру Адаменкам, Любові Чиколовець, Марині Мельник, Олександру Валенку, Вікторії Кальченко, Максиму Скороходову, Варварі та Ростиславу Сергієнкам.
 
Приємно, що активістами акції стали двоє учнів Глібівської ЗОШ І-ІІ ступенів – Дмитро Малашок та Катерина Малашок .
 
Слова вдячності хочеться висловити і вчителям школи: Людмилі Гніденко, Оксані Сергієнко, Оксані Купченко, Олені Ткач, директору школи Наталії Устенко, які долучились до доброї справи та стали прикладом для своїх вихованців, а також Галині Гусак, яка є координатором спільнопроведених акцій у школі .
 
Велику підтримку отримали волонтери акції від сім’ї  депутата Вишгородської районної ради від села Ясногородка, Анатолія Рутяна та Любові Вовни. Вони передали велику кількість одягу та продуктів харчування. До справи долучилася навіть їх маленька онучка Леся, яка щиро поділилася з іншими дітками своїми іграшками та одягом.
 
Звичайно не можна не згадати Богданівського сільського голову Тетяну Савиченко, яка давно стала для активу університету прикладом милосердя, людяності, старшим другом і наставником. Вона цікавиться всіма добрими справами студентської молоді університету та щиро підтримує їх.
 
5 березня до Вишгородської районної організації товариства Червоного Хреста завітали активісти акції милосердя та передали зібраний одяг на суму близько 10 000 гривень та ліки для надання першої допомоги на суму 2500 гривень.
 
Також 7 березня активістами КНЕУ ім. Вадима Гетьмана та учнями  Ясногородської ЗОШ І-ІІІ ступенів, за підтримки Тетяни Савиченко було здійснено поїздку до стаціонарного відділення територіального центру соціальної допомоги. Для мешканців центру були доставлені святкові подарунки: торти, цукерки, соки  та фрукти. 
 
Також слова вдячності хочеться сказати тим людям, які постійно підтримують нас в усіх наших починаннях, а саме: голові ППОСА ДВНЗ КНЕУ імені Вадима Гетьмана Ользі Чабанюк та її заступникам Максиму Щеглюку та Яніні Дігтяр. А також моїй команді: Надії Пеньковій, Анастасії Бабіч та всм студентам і співробітникам університету. Дякую та низький уклін усім Вам!
 
Любов ГУСАК,
голова комісії з питань правового та соціального
захисту ППОСА ДВНЗ КНЕУ імені Вадима Гетьмана
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 608 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus