Головна » 2016 » Вересень » 12 » «ProZorro» – зручний сучасний торговельний майданчик
13:05
«ProZorro» – зручний сучасний торговельний майданчик

Із 1 серпня всі державні закупівлі в Україні здійснюються через систему публічних електронних закупівель «ProZorro». Вишгородська райдерж­адміністрація організувала проведення безкоштовного виїзного семінару-тренінгу для усіх розпорядників бюджетних коштів району.
Семінар-тренінг відкрив голова райдержадміністрації Олександр Горган, який підкреслив державну важливість переходу на електронні закупівлі. Більше ста осіб мали можливість отримати знання від досвідченого фахівця, керівника відділу Порталу електронних державних закупівель «Держзакупівлі. онлайн» Дениса Зінченка.  У ході навчання говорили про відкритість та прозорість державних закупівель, про особливості застосування Закону України «Про публічні закупівлі», про практичне застосування норм законодавства. Учасники заходу також мали змогу практично застосувати набуті знання у Порталі електронних закупівель державних коштів.
Семінар пройшов у доброзичливому робочому настрої, залишивши гарні відгуки.
Учасники заходу подякували Денису Зінченку за ґрунтовні та професійні відповіді на запитання, практичну допомогу і роз’яснення в частині проведення державних закупівель через систему «ProZorro».

Інф. «Слова»

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 368 | Додав: slovo
comments powered by Disqus