Головна » 2014 » Грудень » 27 » Промінчик віри у щасливу зірку
11:07
Промінчик віри у щасливу зірку
Навчальні заклади Вишгородщини традиційно долучаються дня Святого Миколая творчими фестивалями, конкурсами та чарівними незвичайними  дійствами. Кожна дитина заслуговує на свято, на втілення у життя своєї маленької дитячої мрії, а вихованці спеціальної школи «Надія»  потребують реальної допомоги і особливої підтримки. Діти  написали  листи-прохання до чудотворця і, звичайно, очікували на диво.
 
Учні Вишгородської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, які завітали до своїх друзів на свято, влаштували цікаву виставу, де головною дійовою особою був Святий Миколай. Поруч з ним неодмінно сусідив в’юнкий чортик, який намагався переконати дідуся в тому, що нічого  дарувати дітям  не варто, бо вони були неслухняними. Але, як і належить,  вистава  закінчилась тим, що добрий Миколай  вручив  подарунки, яких було чимало. 
 
Ласощі, цукерки, печиво «миколайчики», шоколад школярі  отримали від  депутата Верховної Ради Ярослава Москаленка, священника Української УПЦКП Богдана Николина, керівника «Харчопродторгу» Людмили Черв’яківської, мешканця  міста Григорія Свища.
 
Благодійний фонд «Гіппократ» запросив до школи професійних акторів студії «Свято дитинства», які  від душі повеселили учнів, батьків, учителів, гостей  цікавою та повчальною мініатюрою про важливість власної гігієни і вручили дітям подаруночки.
 
Діти  свято вірять в існування доброго захисника і намагаються не гнівити дідуся Миколая. Найбільша цінність – усміхнені обличчя малечі, їх щирість і безпосередність у спілкуванні. І очі, сповнені надії та віри у щасливі безхмарні дні.  Дива трапляються не одразу, і навіть всемогутньому Святому Миколаю не під силу вмить усіх ощасливити. Тому наша увага і підтримка — це сонячний промінчик, що має запалити у дитині віру в її щасливу зірку. Цей промінь надії повинен світити дітям і підтримувати їх не лише у святкові дні.
 
Лідія ШКУРКО,
заступник директора ВРС ЗОШ «Надія»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 439 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus