Головна » 2014 » Грудень » 20 » Призначено нового керівника «Навчально-спортивної бази»
10:36
Призначено нового керівника «Навчально-спортивної бази»
18 грудня відбулося засідання сороко­вої сесії Вишгородської районної ради VІ скликання. Серед іншого на сесії розглядалися питання обрання заступника голови Вишгородської районної ради та звільнення з посади директора комунального підприємства Вишгородської районної ради «Навчально-спортивна база».
 
Новим керівником «Навчально-спортивної бази» призначено Вікторію Кулакову. Підтримати кандидатуру нового директора приїхав і президент Федерації академічного веслування України Володимир Власенко. Він пообіцяв всебічну підтримку та зазначив, що, за умови призначення Вікторії Кулакової, до кінця 2015 року всі борги комунального підприємства будуть ліквідовані. Але на пропозицію депутатів райради про підписання договору про наміри співробітництва та підтримки  комунального підприємства Вишгородської районної ради «Навчально-спортивна база» між районною радою та федерацією не погодився. 
 
Як ідеться в автобіографічній довідці  Вікторії Кулакової, вона народилася 12 березня 1979 року в Миколаєві, в сім’ї спортсменів. У 1982 році на запрошення обласного спорткомітету її батько, тренер з академічного веслування,  разом із сім’єю переїхав до Вишгорода. 
 
З 1992 по 1996 рік Вікторія відвіду­вала Вишгородську районну дитячо-юнацьку спортивну школу з водних видів спорту, по закінченні якої отримала розряд кандидата у майстри спорту з академічного веслування. У 1996 році вступила до Миколаївської державн­ої аграрної академії, яку закінчила в 2001 й отримала диплом спеціалі­с­та  відзнакою за спеціальністю «Облік і ау­­­дит» та здобула кваліфікацію економіста з бухгалтерського обліку і фінансів. Працювала державним податковим інспектором відділу стягнення податкової заборгованості в ДПІ Миколаєва, у банках «Ощадбанк України», Перший Інвестиційний Банк, Укргазпромбанк, Астра Банк, Банк Ренесанс Капітал. Має п’ятирічний досвід роботи на керівних посадах структурних підрозділів банку. Влітку поточного року на громадських засадах брала активну участь в організації і проведенні навчально-тренувальних зборів та літнього відпочинку вихованців ВРДЮСШ з водних видів спорту. Старша донька Анастасія – учениця ВРГ «Інтелект», вихованка ВРДЮСШ з водних видів спорту. Молодша Єлизавета – вихованка дитячого садочка «Ластівка». 
 
Як бачимо, Вікторія Кулакова має досвід і спортивний і адміністративний. Побажаємо новому керівнику бази успіху, наснаги, розуміння і підтримки колективу.
 
Ще одним кадровим рішенням сесії мало стати призначення нового заступника голови районної ради. Але з різних причин кандидатура Олега Опімаха, якого пропонувала голова районної ради Ірина Побідаш, не набрала необхідної кількості голосів. 
 
Більш докладно читайте в наступному номері та дивіться на сайті газети «Слово».
 
Інф. «Слова»
фото Віталія БОРЗОВЦЯ
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 491 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus