Головна » 2015 » Травень » 9 » Присяглися на вірність Батьківщині
10:36
Присяглися на вірність Батьківщині
Минулої суботи у Вишгороді біля Меморіалу пам’яті на честь бійців 167-ї стрілецької дивізії, яка визволяла місто у далекому 1943 році, 604 призовники склали військову присягу на вір­ність Україні. 
 
Ритуал присяги відбувся на Співучому полі у присутності офіцерів військової частини Нацгвардії №3027, яку щойно поповнили молоді призовники з усієї України, батьків, вишгородчан і гостей міста. 
 
З напутніми словами, побажаннями гідно нести високе звання гвардійця до присутніх звернувся генерал-майор Олег Гарчу. Із запевненнями, що молоде попов­нення гідно нестиме службу з охорони правопорядку, честі і гідності громадян держави та недоторканності і цілісності території України, виступив командир частини полковник Володимир Мусієнко.
 
Від імені господарів заходу з вітальним словом до присутніх звернувся Вишгородський міський голова Вік­тор Решетняк. Він особисто привітав одного з призовників вишгородчанина Артема Павлюченка та подякував за патріотизм і готовність захищати країну у непрості часи. 
 
Не забарилися з відповіддю і призов­ники, які продемонстрували командирам, батькам та глядачам отримані під час служби навички і запевнили, що і надалі вдосконалюватимуть вишкіл. Батькам кращих військовослужбовців вручено подяки від імені командування військової частини.
 
– Спокійне і надалі безхмарне майбутнє України в надійних руках, – запевнили батьків призовників військові командири та наставники.
 
Хай буде важко у навчанні, але щоб служба пройшла в умовах миру та порозуміння, – таким був лейтмотив висловлюваних побажань та сподівань від батьків молодих призовників.
 
Євген РОЖЕНЮК, підполковник Національної гвардії
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 426 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus