Головна » 2013 » Березень » 9 » Пожежу легше попередити
12:07
Пожежу легше попередити
28 лютого співробітниками Головного управління Держтехногенбезпеки у Київській області спільно з представниками Головного територіального управління МНС України у Київській області, проведено комплексне пожежнопрофілактичне відпрацювання Вишгородського району. 

Відпрацьовано 19 сільських і 1 селищну раду. Здійснено обхід 653 домоволодінь, проінструктовано 1462 особи та розповсюджено наглядної агітації на протипожежну тематику у кількості 1500 примірників. Організовано виступи у загальноосвітніх школах на протипожежну тематику, якими охоплено 1271 учнів. 

Особлива увага приділялась домоволодінням осіб, які опинилися в складних життєвих умовах і потребують соціальної підтримки. 

Перевірка приватних житлових секторів показала, що не на всіх будинках та спорудах встановлені адресні покажчики, у деяких домоволодіннях територія неочищена від сміття та горючих предметів, окремі мешканці сіл не виконують вимоги пожежної безпеки, а саме: електрична та силова електромережа в приватних будинках виконана з порушеннями (електромережа виконана з порушеннями вимог ПУЕ, з’єднання електропроводів виконується в скрутку без електророзподільних коробок, розетки змонтовані на дерев’яній основі, допускається використання тимчасових схем електромереж), димарі та димові канали неочищені від сажі, труби димарів на горищному приміщенні не відштукатурені та не побілені. 

Шановні громадяни, щоб не сталося лиха, ще раз звертаємось до Вас з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки! 

Валерій УЧЕНЬ, 
інспектор Вишгородського районного відділу Держтехноген-
безпеки у Київській області, капітан служби цивільного захисту
Переглядів: 451 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus