Головна » 2018 » Серпень » 16 » Пожежники відшліфовували майстерність
18:06
Пожежники відшліфовували майстерність

Дев’ятого серпня на 14-му поверсі житлового комплексу «Ярославичі» у Вишгороді виникла пожежа. На місце події прибули співробітники двох відділень 37-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Вишгорода та 39-ДПРЧ с. Нові Петрівці. 
До операції задіяли сімнадцять спеціалістів та три одиниці техніки. Через недбалість місцевих жителів службі оперативного реагування було важко дістатися до місця пожежі. Згаявши час на перепаркування легковиків, співробітники пожежно-рятувальної служби не втратили ані хвилини, прийняли рішення про евакуацію потерпілих. Пожежники визволили із вогняних лап двох постраждалих та успішно загасили вогнище. Ніхто під час навчальної операції не постраждав. Тоді як пожежники Вишгородщини відшліфовували навички у організації швидкого реагування та злагодженій командній роботі. Результати виявились позитивними, рятувальники впорались із усіма поставленими перед ними завданнями.
Жителі житлового комплексу були приємно здивовані, адже співробітники пожежно-рятувальних частин швидко та впевнено зробили все необхідне для того, щоб уберегти мешканців та загасити полум’я. А пожежа у багатоповерховому будинку житлового комплексу «Ярославичі» була лишень умовністю для проведення навчання – умовне гасіння пожежі та евакуація потерпілих у багатоповерхівках.
Рятувальники впоралися із усіма поставленими перед ними завданнями та зорієнтувалися у несподіваних ситуаціях. Наші пожежники завжди напоготові, але варто пам’ятати про правила безпечного поводження з вогнем і не наражати себе і інших на небезпеку.
А місцеві дітлахи, скориставшись нагодою, сфотографувалися біля справжнього бойового пожежного автомобіля. 

Христина БАРАНОВСЬКА, «Слово»


 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 444 | Додав: slovo
comments powered by Disqus