Головна » 2013 » Березень » 23 » Посади своє дерево
11:34
Посади своє дерево
Весна в ДП «Вищедубечанське лісове господарство» асоціюється з пробудженням природи, розвитком, початком нового життя. У цей час, як ніколи, хочеться «вирватися» з домівок, кабінетів, бути ближче до землі, до природи. А справжній подих весни можна почути тільки в лісі. Водночас весна для лісівника — це найбільш гаряча пора. Адже в цей стислий проміжок часу закладається майбутнє наших лісів. 

Так у 2013 році ДП «Вищедубечанське лісове господарство» запланувало посадити 148 га лісових культур і 4 га плантацій новорічних ялинок. 

Традиція посадки лісу дітьми для нашого краю – звична справа. 

З метою підвищення іміджу лісової галузі, роз’яснення громадськості важливості лісових насаджень, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, в цьому році Державним агентством лісових ресурсів України за підтримки Міністерства освіти та науки України було започатковано всеукраїнську акцію «Майбутнє лісу в твоїх руках». Акція дає можливість нашим дітям доторкнутися до природи, включитися у процес створення майбутніх лісів. Заходи в рамках акції триватимуть з 21 березня по 20 квітня. 

Наша держава починається з кожного з нас, з нашого двора, села, міста. Нехай кожен упорядкує свій двір, свою вулицю, посадить своє дерево і тим самим зробить внесок у загальнодержавну справу. 

Іван СЕРЕДА, 
інженер з лісовідновлення
Переглядів: 517 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus