Головна » 2015 » Березень » 14 » Пісня зміцнює дух
13:02
Пісня зміцнює дух
У рамках фестивалю народної  творчості  «Поліський віночок», започаткованого в селі Пилява, 6 березня, напередодні Міжнарожного жіночого дня, у гості до однієї з військових частин Вишгородського району з благодійним концертом завітали творчі колективи Будинку культури села Катюжанка: жіночий фольклорний ансамбль «Червона калина» та дитячий хоровий колектив «Світанок».
 
Керівники колективів Микола Анатолійович Манзик та Галина Миколаївна Глущенко підібрали цікавий репертуар. Виступ дитячого хорового колективу «Світанок» відразу підняв настрій глядачів. Прозвучали сучасні та народні українські пісні. Діти вразили всіх присутніх дзвінкими голосами та злагодженим співом. І ансамбль «Червона калина» зумів сподобатися слухачам: голоси та пісні здивували неабияк, а майстерність співаків була оцінена гучними аплодисментами.
 
Як зазначили офіцери частини, цей концерт став символом єдності армії та народу. Від імені командира частини колективам «Червона калина» та «Світанок» вручені подяки за значний внесок у військово-патріотичне виховання особового складу частини. 
 
Необхідно зазначити, що концерт відбувся завдяки зусиллям директора Катюжанського Будинку культури Валентини Олександрівни Лісавенко та депутата Богданівської сільради, представника Пилявського меморіалу-музею Великої Вітчизняної війни Ігора Володимировича Зубенка. На закінчення концерту артистам вручили квіти, а командування частини знову запросило колективи в гості, оскільки такі заходи сьогодні дуже важливі і мають велике значення для зміцнення бойового духу всіх військово­службовців.
 
Інф. «Слова»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 441 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus