Головна » 2014 » Грудень » 20 » Пам’ятаємо про героїв Чорнобиля
10:41
Пам’ятаємо про героїв Чорнобиля
15 грудня у приміщенні адміністративного будинку у м. Вишгороді з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулося урочисте зібрання.
 
Участь у заході взяли керівники району та м. Вишгорода, представники чорнобильських громадських організацій, громадськість.
 
Зі словами вдячності до учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС звернувся в.о. голови райдержадміністрації В'ячеслав Савенок, який зазначив, що сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто за покликом серця у перші ж дні прибув на місце аварії для ліквідації наслідків техногенної катастрофи і загинув, виконуючи свій обов’язок. «Ці люди врятували світ від знач­но масштабнішої біди, і ми вдячні їм за це», – підкреслив керівник району. 
 
Учасники зустрічі вшанували пам’ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха, хвилиною мовчання. Корзину з квітами представники чорнобильських організацій встановили до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В'ячеслав Савенок вручив керівникам районних чорнобильських організацій Подяки райдержадміністрації. 
 
Учасників зібрання привітали творчі народні колективи.
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 380 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus