Головна » 2014 » Грудень » 13 » Отримали новий досвід
10:19
Отримали новий досвід
Нещодавно на базі навчально-виховного комплексу допрофесійної підготовки та технічної творчості молоді, що у Києві, відбулися обласні змагання із судномодельного спорту серед учнівської молоді. 
 
У змаганнях взяли участь 12 команд позашкільних навчальних закладів Київської області, серед яких була і команда Вишгородського районного Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт»  на чолі з досвідченим керівником  Віктором Мануковим.
 
Особисто-командна першість проводилась у семи класах моделей у старшій та молодшій вікових категоріях. Змагання відбулися в приміщенні зі спеціально пристосованим басейном. 
 
Розпочався захід зі стендового оцінювання моделей та їх допуску до змагань. Журі звертало особливу увагу на оформлення та зміст паспортів: технічний опис, креслення та фотографію діючої моделі. 
 
Також були проведені тренувальні запуски та старти моделей, під час яких учасники змагань змогли продемонструвати свої практичні вміння та навички управління моделями на воді. 
 
Вихованці гуртка «Судномоделювання» Центру творчості «Дивосвіт», хоча і не ввійшли у трійку лідерів, проте отримали досвід, який знадобиться їм в інших змаганнях. Дякуємо Віктору Сергійовичу та його вихованцям за ентузіазм та  активну участь у заходах.  Бажаємо нових досягнень і творчих злетів.
 
Юлія ІВАЩЕНКО,
методист Центру творчості «Дивосвіт»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 411 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus