Головна » 2014 » Листопад » 22 » Осінні «Ігри розуму»
10:27
Осінні «Ігри розуму»
Вишгородський районний Центр художньої творчості дітей, юнацтва та молоді «Дивосвіт» знову запросив маленьких розумників і розумниць на інтелектуальні змагання. Уже не вперше збираються команди учнів 5-6 класів на «Ігри розуму», і ця гра, як і попередні, пройшла жваво, емоційно, а головне – була цікавою і пізнавальною навіть для дорослих глядачів.
 
На цей турнір найрозумніших зібралися команди з різних навчальних закладів Вишгородського району: Козаровицької, Лебедівської, Вишгородської №1 загальноосвітніх шкіл, Демидівської спеціалізованої школи, Вишгородської гімназії «Інтелект» та Димерської гімназії.
 
Інтелект-шоу «Ігри розуму» за багато років діяльності цього проекту вже має визначену структуру, хоча керівник проекту «Інтелектуальний простір» і автор гри Катерина Караваєва привносить у кожний турнір цікаві зміни, тож, крім традиційних, у ігровій програмі з’являються щоразу нові конкурси.
 
Традиційний для «Ігор розуму» перший конкурс «Бліц», що пропонує традиційні двадцять запитань на загальну ерудицію, є своєрідною розминкою для гравців.
 
Саме в юніорських іграх стали постійними конкурси «Вірю – не вірю», де відповіддю на певні ствердження чи факти є таблички з відповідними словами, та конкурс «Зрозумій мене», в якому один гравець бачить картинку, а інший має відгадати її за розповіддю першого – тож треба бути найбільш точним у характеристиках предметів і відгадати якомога більше зображень за хвилину.
 
Новими саме для цієї гри були два конкурси. У конкурсі «Літературні паралелі» потрібно правильно розташувати пари «Літературний твір – літературний персонаж», а конкурс «Римовані задачки» вимагає уваги і вміння швидко мислити, адже відповідь на віршовану задачу не повинна римуватися, а бути вірною.
 
Тож умінь і знань для перемоги нашим інтелектуалам вистачило – усі команди продемонстрували їх, але перемога дісталася не всім.
 
Отже, «п’єдестал пошани» в осінній грі сезону 2014-2015 виглядає так: І місце – команда Димерської гімназії, ІІ місце – команда Вишгородської районної гімназії «Інтелект», ІІІ місце – команда Вишгородської загальноосвітньої школи №1.
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 536 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus