Головна » 2018 » Жовтень » 5 » Оновлена дорога: транзитна привабливість, імідж
13:39
Оновлена дорога: транзитна привабливість, імідж

Минулого понеділка у Вишгородській райдержадміністрації відбулася робоча нарада щодо реалізації інфраструктурного проекту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-02 Київ-Іванків-Овруч». 
Захід відбувся за участі народного депутата України, голови міжфракційного депутатського об’єднання «Київщина» Ярослава Москаленка, голови Київської облдерж­адміністрації Олександра Горгана, першого заступника голови КОДА Андрія Анісімова, голови райдержадміністрації Вячеслава Савенка, голови районної ради Ростислава Кириченка, голови Іванківської РДА Максима Лісогора, в. о. голови Поліської РДА Олександра Ільницького, виконуючого обов’язки  начальника Служби автомобільних доріг у Київській області Володимира Козака, представників ТОВ «Онур», голів місцевих рад району, депутатів місцевих рад.
Було наголошено, що реалізація інфраструктурного проекту «Поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-02 Київ-Іванків-Овруч (частина дороги проходить через села Нові Петрівці, Старі Петрівці та Лютіж) за кошти «митного експерименту» розпочинається з метою покращення транзитної привабливості та міжнародного іміджу Київської області. 
Також передбачено облаштування та ремонт водовідведення, залізобетонних труб, зупинок громадського транспорту, зовнішнього електроосвітлення, тротуарів, встановлення бар’єрного огородження та дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.
Презентуючи проект, виконуючий обов’язки  начальника Служби автомобільних доріг у Київській області Володимир Козак повідомив, що після проведення ремонту автодорога відповідатиме найсучаснішим стандартам експлуатації та безпеки: поліпшення транспортно-експлуатаційного стану дороги Р-02 мінімізує число ДТП, поліпшить водовідведення з проїзної частини та від дороги, у результаті укріплення узбіч зменшить ерозії ґрунтів і забруднення відкритих водойм та ґрунтових вод, знизить експлуатаційні витрати автотранспорту та капіталовкладення в ремонт, призведе до економії робочого часу пасажирів і термінів доставки вантажів.

Ірина ДЕНИСЕНКО
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 395 | Додав: slovo
comments powered by Disqus