Головна » 2013 » Березень » 2 » Об’єктам інфраструктури – пріоритетну увагу
12:57
Об’єктам інфраструктури – пріоритетну увагу
Відбулася робоча поїздка голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Приходька по району, де він ознайомився зі станом об’єктів інфраструктури, що перебувають у капітальному ремонті та заплановані до нього. 

Зокрема, голова району разом зі своїм заступником Олегом Міщенком, головним лікарем Вишгородської центральної районної лікарні Віктором Павленком, головним лікарем Вишгородського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександром Подлєсоцьким та Катюжанським сільським головою Лідією Заводською оглянули «Катюжанську амбулаторію загальної практики сімейної медицини», в якій ідуть роботи з капітального ремонту приміщення. Під час огляду відбувся конструктивний діалог між представниками районної влади, місцевої громади та будівельниками щодо ходу ремонту, виправлення недоліків та термінів здачі об’єкту в експлуатацію. 

– Об’єктам районної медицини, серед яких Катюжанська амбулаторія, ми завжди надавали пріоритети в своїй діяльності, – наголосив Олександр Приходько, – тому, я думаю, до кінця березня цю амбулаторію ми вже відкриємо. 

Також голова райдержадміністрації та сільський голова оглянули та визначилися з об’ємом і термінами робіт по відновленню даху Катюжанської спеціалізованої школи, що постраждала від стихійного лиха. 

Наступним об’єктом робочої поїздки стала Димерська районна лікарня, де робочу групу зустрічала головний лікар Ольга Малашенко. 

– Велику увагу в своїй роботі я приділяю збереженню колективу та налагодженню співпраці між новоствореними в результаті реформи органами надання медичної допомоги, – зауважила Ольга Кирилівна, – не все йде гладко, але так завжди під час змін. Що стосується лікарні, то в першу чергу потребують ремонту дах, пральня, інфекційне відділення та харчоблок. Є необхідність оновити меблі та постільну білизну, які вже відслужили по декілька термінів. Також викликають занепокоєння очисні споруди. 

– Зараз складаються плани щодо проведення ремонтних робіт та закупівлі нового медичного обладнання для лікарні, – відповів голова райдержадміністрації Олександр Приходько, – тому прошу вас разом із головним лікарем Вишгородської ЦРЛ Віктором Павленком надати письмові пропозиції для включення їх в перелік заходів. Розвитку медицини в районі та медичній реформі ми завжди приділяли велику увагу, але головне – щоб люди не відчували на собі всіх складнощів її втілення. 

Інф. «Слова»
Переглядів: 472 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus