Головна » 2015 » Лютий » 14 » Об’єднаймо зусилля і допоможімо захисникам
10:30
Об’єднаймо зусилля і допоможімо захисникам
Два тижні тому, 30 січня, група волонтерів Благодійного фонду «З відкритим серцем у майбутнє» у складі Ірини Шугайло, Анатолія Шугайло, Трохима Іванова та Андрія Демидюка знову виїхала до зони АТО. 
 
Як повідомила голова фонду Ірина Шугайло, поїздка була важкою, ситуація під Дебальцево дуже загострилась, позиції, на яких несуть службу наші бійці, постійно знаходяться під обстрілами. Трохим Іванов також додав, що не кожен наважиться рухатись у бік військових дій дорогою, яка під постійним ворожим прицілом, швидко розвантажуватись під обстрілами мінометів та «градів», а коли вибухи лунають занадто близько, перечікувати годинами у бліндажах, рятуючись від смертельного заліза. Та не зважаючи на це, волонтери все ж таки доставили всю необхідну допомогу бійцям.
 
Повернувшись додому, група наших волонтерів встановила автомобіль у центрі Вишгорода для збору потрібної допомоги бійцям, які знаходяться в зоні АТО та вже 8 лютого  з новими силами Олександр Дзюба, Ірина Шугайло,  Анатолій Шугайло, Андрій Демидюк, Володимир Чернишов та Борис Борщенко знову навідали хлопців. На передову вони привезли медикаменти, продукти харчування, одяг, електростанцію, рації та все необхідне майно. Волонтери також доставили до військового госпіталю, який знаходиться в Артемівську, цілий мікроавтобус кровоспинних, противірусних та інших дорогих та необхідних медикаментів, що потрібні пораненим у госпіталі.  
 
На щастя, усе обійшлося добре, і через нетривалий час благодійний фонд «З відкритим серцем у майбутнє» знову збирається вирушити в зону АТО для допомоги нашим бійцям.
 
Волонтери благодійного фонду дуже вдячні усім вишгородчанам, які відгукнулись на заклик про збір медикаментів та продуктів харчування для військовослужбовців, які знаходяться в найгарячішому місці нашої країни та висловлюють подяку Костянтину Бондареву за постійне надання транспорту для поїздок в зону АТО, керівництву комплексу «Sobi Club» за надання фінансової допомоги, Оксані Устименко за безкоштовне розміщення бігбордів, Валерію Виговському за надання дизельного палива, медикаментів та всього найнеобхіднішого бійцям. 
 
Зібране майно обов’язково допоможе бійцям захистити нашу країну. Об’єднаймо зусилля і допоможімо нашим захисникам, вони в нас вірять! 
 
Аліна МАКОВСЬКА
 
Реквізити для надання допомоги: 
Благодійний фонд «З відкритим серцем у майбутнє»
Код ЄДРПОУ 39275323
ПАТ КБ «Приватбанк» Київська філія
МФО 321842
р/р 26007053129896 валюта UAH (українська гривня)
р/р 26003053130221 валюта USD (долар США)
р/р 26001053128279 валюта EUR (євро)
Призначення платежу: благодійна  допомога військовим!
Ми знаходимось за адресою: 
м. Вишгород, вул. Шолуденка, 6-г, офіс190. 
Контактні телефони волонтерів: 
Шугайло Ірина – (067) 547-23-84; 
Трохим Іванов – (067) 503-80-48;
Олександр Дзюба – (050) 741-38-73.
Категорія: Україна | Переглядів: 644 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus