Головна » 2018 » Листопад » 1 » Нове футбольне поле у Лебедівці
17:22
Нове футбольне поле у Лебедівці

Двадцять дев’ятого жовтня у Лебедівці відбулося урочисте відкриття майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям. Цей проект став можливим завдяки фінансуванню в рамках чинної державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» та з районного бюджету (50 на 50). Стадіон побудовано на території Лебедівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Тож усіх гостинно зустрічала директор школи Світлана Андріанова.
Участь у церемонії відкриття цього важливого для громади спортивного об’єкта взяли голова  райдержадміністрації Вячеслав Савенок, голова районної ради Ростислав Кириченко, начальник управління фізичної культури та спорту Київської облдержадміністрації Сергій Тимофєєв, Лебедівський сільський голова Олександр Тишковець та інші поважні гості. 
Вячеслав Савенок зазначив, що стадіон відкрито завдяки спільній консолідованій співпраці між різними гілками влади та завдяки роботі народного депутата України Ярослава Москаленка, Київської облдерж­адміністрації, райдержадміністрації та районної ради. Голова райдержадміністрації повідомив, що у районі будується три таких стадіони, і привітав мешканців Лебедівки з тим, що саме в них з’явився перший, адже наявність сучасного спортивного майданчика сприятиме повноцінному розвитку особистості та реалізації спортивних задатків учнів навчального закладу.
Коли перерізали символічну стрічку, то Сергій Ти­мофєєв запросив дітей до стадіону, адже це їхнє свято, і юні мешканці тут головні. Головний фізкультурник області завдав першого удару по м’ячу. До слова, гол він реалізував, двічі вразивши ворота. Сергій Тимофєєв зазначив, що побудова якісних футбольних полів в селі стала можлива завдяки процесу децентралізації та побажав учням нових перемог на спортивній орбіті.
По завершенню урочистостей відбувся і перший матч  – на смарагдовому газоні зустріч команд «Стріла» та «Силачі» завершилася на користь стрільців.
Також запрошені гості нагородили школярів грамотами та спортивними подарунками.

Інф.»Слова» 
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 438 | Додав: slovo
comments powered by Disqus