Головна » 2015 » Квітень » 25 » Нова якість публічних послуг
12:47
Нова якість публічних послуг
Вишгородська районна державна адміністрація  спільно з організацією «Global Leadership» (США) розпочала впровадження довгострокової  міжнародної програми навчання державних службовців та представників органів місцевого самоврядування «Нова якість публічних послуг». 
 
Організація «Global Leadership» спеціалізується на проведені навчань як у бізнес-середовищі, так і для громадського сектору. У тренінгу беруть участь професійні тренери зі Сполучених Штатів Америки.  
 
Перший тренінг програми, присвячений фундаментальній важливості моральних цінностей у процесі надання публічних послуг громадянам, відбувся 23 квітня у приміщенні адмінбудинку. 
 
Навчання пройдуть представники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів державної виконавчої влади, працівники виконавчих комітетів місцевих рад району. 
 
З метою залучення широких кіл громадськості до освітніх проектів та грантових програм навчатимуться також представники Громадської ради при Вишгородській районній державній  адміністрації.  
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 404 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus