Головна » 2016 » Вересень » 8 » Нідерландські гості у димерських школярів
18:54
Нідерландські гості у димерських школярів

У Димерській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 школярі та батьки відзначили свято Першого дзвоника. Гостями свята були голова райдержадміністрації Олександр Горган, Димерський селищний голова Леонід Кучерявий, делегація з Королівства Нідерландів та координатор проектів Королівства Нідерландів Василь Копистко.
Навчальний заклад ціле літо готувався до нової зустрічі зі своїми учнями, ремонтні роботи не зупинялися ні на день. Щоб встигнути все зробити –  допомогали і батьки, і адміністрація, педагоги та техперсонал. А завдяки  ініціативі директора закладу М. Лозенка за підтримки Олександра Горгана урочиста  лінійка пройшла на новому заасфальтованому майданчику біля центрального входу школи.  Це стало справжнім сюрпризом для школярів.
І, ось воно, свято зустрічі з учнями, свято Знань, свято нового цікавого життя. Найголовніші учасники свята – першокласники отримали чимало цікавих подарунків. Від одинадцятикласників м’ячі, від організаторів свята – справжніх героїв з мультфільму «Маша і Ведмідь», які будуть разом з ними навчатися у школі. Появі Маші і Ведмедя на майданчику здивувалися навіть дорослі і уважно слухали кожне їх слово. 
Під час урочистої лінійки перед учнями, батьками та гостями школи з вітальним словом виступила Лідія Доннерс-Мунт, голова міжнародної організації гуманітарної допомоги в Україні. 
Нідерландська делегація відвідала класні кабінети, спортивний зал, поспілкувалася з учнями школи та завітала на перший урок навчального року.
Також відбулись  перемовини між директором школи М. Лозенком про співпрацю з міжнародною організацією Королівства Нідерландів. У ході дружньої розмови прийнято рішення – провести  у вересні конкурс на кращого учня школи зі знаннями англійської мови та конкурс рефератів на знання історії та культури Нідерландів із врученням подарунка та пам’ятного диплома. У перемовинах взяли участь Класін Блік, голова жіночого товариства м. Апелдорн  та Василь Копистко, координатор проектів Королівства Нідерландів. 
Представники делегації запевнили, що співробітництво між сторонами буде розвиватися, обговорили напрямки співпраці.
Зі святом, шкільна родино! Нехай навчальний рік несе лише приємні хвилини, теплі стосунки з учнями та вчителями, гарні оцінки, малі та великі перемоги!

А. КОЦАН, заступник директора з виховної роботи

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 787 | Додав: slovo
comments powered by Disqus