Головна » 2015 » Травень » 23 » Нетерпимість до проявів корупції
10:04
Нетерпимість до проявів корупції
У приміщенні адміністративного будинку відбувся відкритий семінар для громадян у рамках реалізації проекту «STOP корупція в Київській області».
 
Проект започатковано та організовано за підтримки Київської обл­держадміністрації та Вишгородської районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Участь у семінарі взяли перший заступник голови Київської облдержадміністрації Лев Парцхаладзе, голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган, голови виконкомів місцевих рад, представники організацій, підприємств та установ району, громадськість. 
 
Лев Парцхаладзе розповів про здійснювані в області заходи щодо протидії корупції.  – Боротьба з проявами корупції має ґрунтуватися на поєднанні профілактичних та правоохоронних заходів. До цієї боротьби необхідно залучати все суспільство, громадські організації, з боку кожного громадянина має бути нетерпимість до проявів корупції, — зазначив він.
 
Учасники семінару змогли отримати консультації та відповіді щодо специфіки дозвільних та погоджувальних процедур, які здійснюють Державний реєстр, Державна архітектурно-будівельна інспекція, Держземагентство та районний відділ містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Особливу увагу приділено питанню щодо проходження процедур у Державній архітектурно-будівельній інспекції.
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 451 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus