Головна » 2015 » Квітень » 4 » Негода ярмарку не завадила
09:53
Негода ярмарку не завадила
Попри сніг з дощем та сильний вітер громадська організація «Вишгород – наш дім» разом із благодійним фондом «З відкритим серцем у майбутнє» провели третій благодійний ярмарок на допомогу бійцям-землякам, що знаходяться у зоні АТО.
 
Торти, печиво, пиріжки з маком та капустою, шарлотки, смачні десерти та інші солодощі для дітей та дорослих. Було надано чимало різних сувенірів на згадку. Організатори готували на вогнищі рибну юшку, на мангалі – шашлики: цим мали змогу поласувати всі охочі. 
 
Участь у ярмарку взяли й наші славетні бійці 11-го та 25-го батальйонів «Київська Русь», 72-ої ОМБР ЗСУ — вони, як ніхто, розуміють, наскільки потрібна підтримка співвітчизників бійцям. Розвідник-кулеметник 11-го батальйону «Київська Русь» О. Солодкий встигав встановлювати намети, готувати на мангалі та розповідати історії із свого бойового досвіду. Усі технічні моменти на ярмарку проходили під пильним наглядом старшого прапорщика (позивний «Дикий Прапор») 11-го батальйону «Київська Русь» С. Грищенка.
 
Зібрані 3662 гривні підуть на підтримку наших хлопців у зоні АТО. По завершенні ярмарку громадські активістки Любов Палатна та Ірина Шугайло відвідали дитячий будинок «Любисток» у Нових Петрівцях із солодощами! 
 
У нашому любому місті – єдина та непереможна громада!
 
Ірина ШУГАЙЛО,
голова БФ «З відкритим серцем у майбутнє»
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 450 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus