Головна » 2014 » Вересень » 13 » Наснага під вітрилами
10:29
Наснага під вітрилами
Цієї суботи громадськість України вітає працівників фізичної культури та спорту з їх професійним святом. А до «фізкультурників» відноситься майже все населення країни: всі, навчаючись у школі або вузі, відвідували уроки фізичної культури (у дитячих садочках, до речі, це заняття також є), багато дітей займалися в спортивних школах, секціях. Старше населення відвідує групи здоров’я, тренажерні зали, фітнес-центри, басейни.
 
В Україні добре розвинутий і ветеранський рух. І наша школа – Вишгородська районна ДЮСШ з водних видів спорту – не виняток. Впродовж останніх років наші вихованці, які вже зараз люди «за 30», знову сіли у човни. А ще – вони спонсори для спортсменів школи.
 
Завдяки їм  липень академісти та байдарочники провели на спортивно-оздоровчому зборі та навчально-спортивній базі. З дев’ятої і до дев’ятнадцятої години спортсмени перебували на базі: два тренування, купання, відпочинок, цікаві ігри, розваги. Про нашу роботу «Ультра ТВ» зняло програму. Так що незабаром дивіться цю трансляцію на ТРК «ВишеГрад».
 
Адміністрація ДЮСШ щиро вдячна Чернецькому Ю.І., Дрьоміну Ю.Б., Василенку О.А., Жукову О.В., сім’ї Кулакових та ще багатьом батькам за підтримку (матеріальну, моральну, фізичну) маленьких спортсменів – майбутнього України. Адже всі олімпійські чемпіони починали з дитячого спорту.
 
А тепер результати літнього сезону.
 
Світлана Чернишова в екіпажах двійки та четвірки – байдарки здобула срібло і бронзу на чемпіонатах України (тренер Бобильова М.Р.).
 
Максим Позняк, Марія Данілкова – бронзові призери чемпіонату України серед юнаків з веслування на байдарках і каное (тренери Баклан Є.Л., Данілков В.В.).
 
Байдарочники Максим Гуриненко, Максим Редько, Матвій Баклан – дворазові призери чемпіонату Києва.
Вікторія Ускова, Анна Різніченко – переможниці малого фіналу чемпіонату України з веслування академічного у своїй віковій групі (тренер Лукошин В.Є.).
 
Владислав Мурашко, Дарина Матвієнко здобули третє місце на чемпіонаті України національної асоціації класу «кадет» (вітрильний спорт, тренер Калошин О.Ф.).
 
Призерами Київської вітрильної регати також стали Олена Пономаренко, Юлія Кравчук, Марія  Джунь, Вероніка Пущинська.
 
Після плідного змагального сезону кращі 35 спортсменів, переможців та призерів районних, обласних українських змагань, відпочивали у Сергіївці Одеської області. Відпочинок їх був досить-таки активним: футбол, пляжний волейбол, ранковий біг, бадмінтон, а ввечері – кіно та дискотека.
 
Діти та їхні батьки дякують Вишгородській РДА, зокрема начальнику відділу у справах молоді та спорту М.В. Горовому та Л.Б. Бондарчук – директору виконавчої дирекції Вишгородського відділення фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за забезпечення цього відпочинку.
 
Зараз ми знову тренуємося на НСБ і з задоволенням приймаємо новачків. Так що, дівчата і хлопчики, приходьте до нас! Спорт – це прекрасно! А ще – корисно і для фізичного, і для морального, і для психологічного становлення молодого громадянина України.
 
Вітаємо зі святом сили, бадьорості, здоров’я!
 
Ганна БОРТНІК,
директор ВР ДЮСШ з водних видів спорту
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 492 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus