Головна » 2015 » Травень » 16 » Наші стали призерами
10:30
Наші стали призерами
Минулої неділі у приміщенні Вишгородської районної КДЮСШ відбулась відкрита першість з волейболу серед  дів­чат 1998 року народження і молодших, присвячена  Дню Перемоги. З вітальним словом до учасників змагань звернувся директор Вишгородської районної комплексної дитячої  юнацької спортивної школи Микола Король. У змаганнях  взяли участь  команди з Бориспільської  ДЮСШ, Бородянської ДЮСШ, Вишгородської КДЮСШ та команда з Києва.  
 
Змагання відбулись по круговій системі, усі команди зіграли по три гри. За під­рахунком перемог і поразок визначили і призерів турніру. Першими з трьома перемогами стали дуже вмотивовані дівчата з Бориспільської ДЮСШ, бо восени наші дівчата перемогли в них на турнірі в Борисполі, другими – дівчата з Бородянської ДЮСШ, третіми були наші дівчата,  яким трохи не вистачило удачі, щоб переграти команду з Бородянки 1:2. Четвертою на фініші була команда з Києва. 
 
Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки, призерів нагородили грамотами, медалями і кубками, кращі гравці з кожної команди отримали  призи. Нагороди вручив Димерський селищний голова Леонід Кучерявий, який допоміг в організації та проведенні турніру. Тож сподіваємося, що й інші сільські голови долучатимуться до розвитку спорту в нашому районі. Кращим нападаючим серед наших дівчат стала Анастасія Ткач, кращий різноплановий гравець – Анастасія Яковишина. Вітаємо дівчат!
 
Два тижні тому вихованки (2001-2002 років народження) тренера з волейболу  Олексія Рудого змагались у відкритій першості Бородянської районної ДЮСШ, що проводилась в селищі Немішаєве. Там брали участь усі вісім спортивних шкіл області. Команди було поділено на дві підгрупи. У своїй підгрупі дівчата вибороли друге місце, що дало їм можливість у фінальній частині змагань поборотись за призове місце. На жаль, суперником наших дівчат стала більш досвідчена команда з Бориспільської ДЮСШ. Наші дівчата у підсумку четверті з восьми команд, що теж гарний результат для першого разу. Ця команда Вишгородської районної КДЮСШ переважно складається з дівчат Гаврилівки. Вітаємо дівчат з першими досягненнями і сподіваємось: завдяки старанним  тренуванням  вони досягнуть значних успіхів.   
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 406 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus