Головна » 2015 » Квітень » 4 » На віражі всіх випередив «Віраж»
09:42
На віражі всіх випередив «Віраж»
У залі Вишгородської КДЮСШ 29 березня пройшли фінальні матчі чемпіонату Вишгородського району з футзалу 2015 року.
 
Змагання проходили протягом двох місяців, у чемпіонаті прийняло участь 10 команд, які методом жеребкування були розподілені на дві групи. До півфінальної стадії змагань потрапили по дві кращі команди з групи. У групі А рівних не було  командам «Інделек» та «Віраж», а в групі Б кращими були команди «Лісовичі» та «МТС».
 
Право провести фінальні змагання було надано дуже досвідченим та кваліфікованим арбітрам – начальнику відділу молоді та спорту ВРДА  Миколі Горовому та одному з кращих арбітрів районної федерації Ігорю Негоденку. Першими на майданчик вийшли фаворити чемпіонату – команда «Інделек» та несподіваний учасник півфіналу ФК «Лісовичі». Але, як то кажуть, прогнози – річ вперта та невдячна. Не завжди перемагають фаворити. Так виявилось і цього разу. Несподівано ФК «Лісовичі» дуже впевнено переграв з рахунком 4:1 своїх іменитих суперників.
 
У другому півфіналі в цікавій безкомпромісній боротьбі «Віраж» з рахунком 5:3 переграв команду «МТС».
 
У матчі за третє місце «Інделек» переграв «МТС» з рахунком 7:4 та виборов бронзові медалі чемпіонату. 
 
У найголовнішому матчі турніру зійшлися команди «Віраж» та «Лісовичі». Кожного разу, коли футболісти «Віражу» виходили вперед, їхні суперники зрівнювали рахунок. І коли за рахунку 3:3 матч добігав до завершення, а вболівальники вже чекали на післяматчеві пенальті, стрімкий прохід Олексія Писаренка та влучний удар приніс за 10 секунд до закінчення матчу таку довгоочікувану перемогу. Підсумковий рахунок 4:3 і кубок чемпіонату Вишгородського району з футзалу в руках у капітана ФК «Віраж».
 
На церемонії нагородження були визначені кращі гравці турніру, ними стали: Олексій Писаренко, ФК «Віраж»; Максим  Куций, ФК «Лісовичі»; Сергій Гонта, «Інделек»; Олександр Мартиненко, «МТС».
 
Футзальні перегони закінчились, попереду новий футбольний сезон!
 
Микола КОРОЛЬ,
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 490 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus