Головна » 2015 » Січень » 17 » Мрії у світлі новорічного сяйва
10:49
Мрії у світлі новорічного сяйва
Новий 2015-й постукав у двері у буремний час. Традиційні святкування новорічних свят цього разу намагались зробити по-домашньому, без пафосу і надмірних урочистостей. Адже, не гоже влаштовувати пишності, коли герої захищають майбутнє наших дітей на лінії фронту. Єдине виключення з цього неписаного правила можна зробити саме для підростаючого покоління. 
 
Ніхто не має права позбавляти дітей різдвяної феєрії. Тож який Новий рік без солодощів? Уже вкотре народний депутат України Ярослав Москаленко не може собі відмовити у тому, щоб привітати малечу свого виборчого округу до дня Святого Миколая і з новорічними святами. Смачні подарунки отримали понад 9 тисяч діток у дитячих садочках, дитбудинках та інших закладах Вишгородського, Іванківського, Бородянського, Поліського районів, міст Буча і Славутич.
 
Різдвяні свята – це час, коли збуваються мрії. Кожна дитина мріє про щось особливе. Так один хлопчина із Сухолуччя, який кілька років бореться з тяжким недугом, дуже мріяв про комп’ютер і написав листа Діду Морозу. Ця звістка дійшла до Ярослава Миколайовича, його розчулив лист дитини, і було придбано мультимедійний ноутбук.
 
Справжньою казковою окрасою для дітей та їхніх батьків стала і цьогорічна ялинка, встановлена перед адміністративною будівлею у Вишгороді. Декілька років тому ця красуня, за ініціативи Ярослава Москаленка, уперше постала на площі біля Київської облдержадміністрації. Цьогоріч Ярослав Миколайович наполіг на тому, щоб подарувати ялинку громаді Вишгорода. Було оплачено монтаж ялинки, її освітлення, тобто всі роботи. Віриться, що її новорічне сяйво стане для вишгородської громади щорічною традицією.
 
Галина НАГОРНА,  Вишгород
Категорія: Вишгородська громада | Переглядів: 464 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus