Головна » 2016 » Лютий » 1 » Миттєвості звитяги й героїзму
12:53
Миттєвості звитяги й героїзму

Минулої суботи у фойє адмінбудинку урочисто відкрито виставку фотографій з особистих архівів бійців героїчного 11-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь».
 Співорганізаторами заходу стали «Асоціація воїнів АТО Вишгородщини» та Вишгородська міська рада, посприяла проведенню виставки і районна рада. На урочистому відкритті Вишгородський міський голова Олексій Момот передав почесні нагороди «Патріот України» сім’ям загиблих в АТО Дениса Ханчича та Євгена Єрмакова. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих за територіальну цілісність і незалежність нашої держави в боротьбі з російським агресором. Олексій Момот також вручив медалі «Сильний духом» волонтерам Тетяні Париж, Анастасії Довбиш, Ірині Шугайло та Денису Парижу. 
Коротко про виставку розповів голова «Асоціації воїнів АТО Вишгородщини» Денис Париж, який повідомив, що в такому розгорнутому вигляді фотографії виставляються саме у Вишгороді вперше. А також додав, що найближчим часом розпочнеться робота над створенням подібних експозицій з архівів 95-го батальйону та 72-ї бригади.
Виставка діятиме у Вишгороді до 30 січня. Надалі її планують продемонструвати в містах Київщини: Тетієві, Білій Церкві, Фастові, Броварах, Ірпені. А ще в Житомирі і Чернігові, отримали також пропозицію і з Запоріжжя. І приблизно 7 травня фотовиставка архівів бійців 11-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» вдруге діятиме у Києві близько двох тижнів.
Шановні вишгородці! 
Ви ще маєте можливість переглянути унікальні фотографії з передових позицій фронту. Це історія, яку кожен зобов’язаний знати і пам’ятати. Особливо це потрібно знати нашим дітям. Адже завдяки нашим героям, які не шкодують своїх сил і життя для оборони країни, ми і діти маємо змогу мирно жити. Пам’ятаймо про це!

Лілія ЯНЧУК-ОЛЕКСІЙ
Фото Олександра КОВАЛЕНКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 498 | Додав: slovo
comments powered by Disqus