Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Місто дружніх людей, місто нових ідей
18:29
Місто дружніх людей, місто нових ідей

Погода на початку жовтня подарувала мешканцям Вишгорода бабине літо, а фонд «Hippocrates» та «Baby Boom Fest» – можливість провести цей день у родинному колі. Ще 30 вересня почалися приготування на площі ім. Строкова для того, щоб люди розважалися, сміялися, дивувалися, співали, танцювали та просто відпочивали від буденності. 
Об 11 годині на охочих чекали аніматори та різноманітні розважальні зони навпроти БК «Енергетик». Усі мали можливість знайти щось для себе: хтось відкривав можливості професій разом із «Kids Will», хтось знайшов себе на цікавому майстер-класі, інші надали перевагу змаганням та іграм разом із центром розвитку, приватним дитячим садочком «Вінні», школою усного рахунку «Соробан», дитячим центром «Кузя». Гості свята малювали, співали, танцювали разом із аніматорами з корпорації «PZTV», валялись на пуфах, стрибали досхочу на батутах, фотографувались із велетнем зайцем чи пандою і просто гоцали насолоджуючись дниною. 
Під час фестивалю розігрувались призи. За участь у конкурсі дитячого малюнка «Моє місто Вишгород» переможиця 8-річна Соня Анохина отримала годинник-телефон з GPS у подарунок від партнера «Giftsfor Kids». Відбувся і конкурс «Зірковий слоган», переможець якого забрав із собою планшет від ЖК «Зірковий». Був започаткований теплий родинний конкурс обіймів «Моя родина», переможців якого обирати дуже складно, адже кожна родина неповторна. Але перше місце обійняла родина Соболевських. Друге місце розділили дві родини – Сінтюк та Аліярови. І трете місце посіли сімейства  Качканів, Кукліних, Садикових та Сахарових. «Fightrobot» створив неймовірний ринг бойових роботів з роботами у подарунковому фонді. Усіх учасників змагань пригощали смачнючими солодощами від кондитерської фабрики «Вітамін». Панувала атмосфера щастя та радості, ніхто не залишився без уваги, а ведучий Олександр Дорошенко вміло координував процес нагромадження щасливих моментів у свідомості кожного, хто приєднався до дійства.
Закінчився ж насичений день презентацією книги «Вишгород – європейське місто». У ритмах танцю Вишгородський танцювальний колектив «Клерико» розповів про історію створення сучасної книги, про сучасне місто та запалив бажання придбати у свою колекцію це видання, яке допоможе поглянути на свій край іншими очима. Презентація супроводжувалась малюнками піском, які транслювалися на екрані. Отож усі мали можливість доторкнутися до створення цієї книги.
Свято родинних традицій показало дружність вишгородчан та їх любов до рідного краю, а європейська організація дала можливість відпочити душею. Весело і радісно вишгородчани та гості міста зустріли теплий і привітний жовтень, враження від якого залишаться у серці.

Христина БАРАНОВСЬКА, «Слово»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 595 | Додав: slovo
comments powered by Disqus