Головна » 2015 » Лютий » 7 » Мир і безпека – тільки разом
12:39
Мир і безпека – тільки разом
Останніми днями суспільно-політична ситуація у Київській області залишається стабільною, але громадяни та міліція повинні об’єднатися і докласти максимум зусиль для того, щоб у нашому регіоні було спокійно, без проявів сепаратизму, екстремізму чи тероризму.
 
Аби уникнути диверсій, працівники органів внутрішніх справ Київщини перейшли на посилений варіант несення служби, збільшивши кількість патрулів на вулицях. 
 
Звертаюсь до чоловіків з пропозицією вступати до загонів самооборони, громадських формувань на добровільних засадах та спільно з міліціонерами здійснювати охорону громадського порядку в області. Для допомоги міліції особливо потрібні люди, які мають військову підготовку, зареєстровану мисливську зброю та навички користування нею. 
 
Шановні мешканці Київщини, будьте пильними і, у разі виявлення підозрілих предметів, транспортних засобів та осіб з підозрілою поведінкою, відразу повідом­ляйте до правоохоронного органу на спецлінію «102». 
 
Кожне ваше повідомлення міліція буде ретельно перевіряти та вживатиме відповідних заходів реагування. Разом ми переможемо та збережемо мир у нашій країні! 
 
Вадим ТРОЯН,
начальник Головного управління МВС України в Київської області
Категорія: Київщина | Переглядів: 466 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus