Головна » 2014 » Квітень » 5 » «Межигір’я» – чемпіон району
10:21
«Межигір’я» – чемпіон району
Чемпіонат району з футзалу завершено. 26 березня у спортивному залі КДЮСШ  було проведено два заключних матчі чемпіонату. 
 
Спочатку в матчі за бронзу на майданчик вийшли команди ФК «Лютіж» та «Енергетик». Команди грали в одній групі, тому гра розпочалася без розвідки. У групі ветерани програли лише одну гру і саме  команді ФК «Лютіж». Тому з перших хвилин матчу «Енергетик» нав’язав супернику свою гру, вміло тримаючи м’яч та проводячи разючі атаки. Підсумок першого тайму 4:1 на користь «Енергетика». Нічого не змінилося і в другому таймі, ветерани вміло контролювали гру і довели її до логічної перемоги, 7:3 і «Енергетик» третій.
 
У фіналі зустрілися теж знайомі один одному команди «Шарм» та «Межигір’я», і якщо у групі команда  «Шарм» не втримала перемогу на останніх хвилинах ведучи по ходу матчу 3:0, то у фіналі інтриги не було. Команда «Межигір’я» з перших хвилин взяла ініціативу в свої руки і впевнено перемогла з рахунком 3:0. Тож чемпіоном району з футзалу 2014 року стала команда «Межигір’я». Потім організатори турніру виявили найкращих гравців та провели церемонію нагородження. Кращий воротар – Володимир Негеля («Межигір’я»), кращий захисник –Роман  Курило («Шарм»), кращий нападник – Костянтин  Узун ( «Лютіж»), кращий тренер – Микола Горовий («Енергетик»).
 
Зимові змагання закінчилися, але вже скоро старт чемпіонату району з футболу. Тож довго вболівальникам сумувати не прийдеться. 
 
Микола КОРОЛЬ, 
голова Вишгородської районної федерації футболу
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 458 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus