Головна » 2013 » Квітень » 20 » Меценатство – благородна справа
11:23
Меценатство – благородна справа
Київська облдержадміністрація на чолі з головою Анатолієм Присяжнюком, народний депутат України Ярослав Москаленко, голова райдержадміністрації Олександр Приходько приділяють значну увагу медичному обслуговуванню населення та тісній співпраці з підприємцями, які займаються благодійністю, в тому числі й підтримують медичні установи. Це особливе ставлення до проблем лікарняних закладів району відчувається у всіх напрямках – придбанні сучасного обладнання, проведенні ремонтів, харчуванні хворих тощо. 

ТОВ «Комплекс Агромарс» за сприяння народного депутата України Євгена Сігала, поставляє з 2010 року для забезпечення стаціонарних хворих медичних закладів 1500 кг курячого м’яса та 1500 штук яєць щомісячно. З травня ТОВ «Комплекс Агромарс» буде надавати спонсорську допомогу у розмірі 1500 кг м’яса птиці та 3000 штук яєць, що дасть можливість урізноманітнити меню та поліпшити калорійність харчування хворих лікарняних закладів району. 

Підприємство ТОВ «Наші страви ТМ», директором якого є Георгій Підгулько, щомісячно надає благодійну допомогу круп’яними виробами на суму більше 4000 грн. 

Завжди готовий допомогти директор ДП «Бест Альтернатива» Віталій Аверкін, який надає лікарні крупи. Нещодавно медичні заклади району отримали 810 кг пшеничної крупи. 

Спілка підприємців Вишгородщини, яку очолює Олександр Семенов, щомісячно надає матеріальну допомогу для забезпечення повноцінним та різноманітним харчуванням інвалідів Великої Вітчизняної війни. 

Колектив Вишгородської центральної районної лікарні висловлює щиру вдячність за підтримку голові Вишгородської районної державної адміністрації Олександру Приходьку та небайдужим керівникам підприємств за щедрі благодійні внески та сприяння у вирішенні проблем медичних закладів нашого району. Завдяки таким чуйним людям ми успішно вирішуємо завдання, які стоять перед медичною галуззю. 

Ми високо цінуємо Ваш внесок — як реальну і суттєву підтримку багатьох людей. 

Віктор ПАВЛЕНКО, 
головний лікар ЦРЛ 
фото Юрія ГОРОВОГО
Переглядів: 778 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus