Головна » 2014 » Серпень » 1 » "Мажори" влаштували перегони і вбили людину
12:21
"Мажори" влаштували перегони і вбили людину

27 липня відбулось трагічне ДТП  у Вишгородському районі. За інформацією "5 каналу": "Тойота" вилетіла на зустрічну смугу і зіткнулася з "Жигулями". Водій "Жигулів" загинув на місці, його дружина і дочка – у лікарні. Родичі постраждалих кажуть: це були "мажори", які у нетверезому стані на машинах вирішили помірятися швидкістю з іншими лихачами. У їхніх машинах знайшли зброю, додаткові автомобільні номери та посвідчення помічника прокурора.

Людмила Швирко нині перебуває у центральній лікарні міста Вишгород з травмами руки і ноги. Розповідає: їхали у своєму ряду, коли на зустріч вилетіла "Тойота" білого кольору. Чоловік Людмили намагався уникнути зіткнення, але не зміг через щільний потік машин.

У машині, разом з Людмилою, були дочка і чоловік. Він помер одразу, дівчина в реанімації. Їй зробили кілька операцій. Родичі загиблого розповідають: три машини – "Порш", "Мерседес" і "Тойота" – на одній з доріг Вишгорода вирішили помірятися швидкістю.

Син загиблого розповідає: "Устроили гонки на дорогах между собой. "Тойота" на встречную и удрила машину отца, он погиб. Первым делом, что они начали делать – стали срывать номера с "Тойоты", достали автоматы из багажника, угрожали МЧСникам, которые остановились, кричали – "мы вас запомнили". Сотрудники ГАИ сидели, никакой реакции не было".

Міліція теж не квапилась виконувати свої обов’язки, кажуть у громадській спільноті "Лівий берег", яка патрулює вночі вулиці Києва і околиць. Лише після того, як вони прибули, правоохоронці почали виконувати свою роботу. Представник формування "Лівий берег" розповів: "Вот, милиция отсюда – буквально 30 метров. 2 часа не было никого! Пока мы их не окружили, не заставили работать, оформлять, описывать содержимое машин – никто не хотел ничего делать".

В машинах "мажорів", що влаштували гонки, знайшли кілька пар автомобільних номерів, кількадесят копій паспортів, карабін і травматичний пістолет, а ще – посвідчення помічника прокурораСолом’янського району, номер посвідчення 272. "Камрі", яка здійснила аварію, зареєстрована на інші номери, тобто їздила із чужими. Водій "Тойоти", яка наскочила на "Жигулі", теж у лікарні. Травми – середньої важкості, кажуть лікарі. Родичі пасажирів "Жигулів" запевняють: всі, хто їхав у машинах "мажорів" – навіть ті, хто за кермом – були нетверезі. Останні від пояснень відмовляються.

У міліції повідомили: нині справу розслідують у Вишгородському райвідділі міліції. Родичі загиблого і постраждалих побоюються – правоохоронці можуть спустити справу на гальмах. Представники громадськості обіцяють: будуть пильно стежити за розслідуванням цієї аварії.

Активне посилання на сюжет:

blogs.pravda.com.ua

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 418 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus