Головна » 2017 » Березень » 23 » Майстер спорту України
19:16
Майстер спорту України

15-18 березня у  місті Дніпро пройшов зимовий чемпіонат України з плавання серед юнаків та дівчат. У цих змаганнях взяли участь дівчата до 13 років та юнаки до 14 років з усіх куточків України. 
У складі збірної команди Київської області був і наш юний талант Ростислав Крижанівський. Саме завдяки його феноменальним результатам,  а це  чотири золота на  дистанціях 50, 100, 200 метрів брасом та в командній естафеті 4х100 метрів, вивели команду Київщини у командному заліку на загальне перше місце. 
Але і це ще не все. На дистанції 100 метрів брасом, окрім першого місця та золотої медалі, Ростислав Крижанівський показав результат 1,05,79, тож виконав норматив майстра спорту. Випадок у плаванні  унікальний, зважаючи на те, що Ростиславу лише 12 років. Уявляємо, які результати цей хлопець показуватиме  через декілька років, адже подібних результатів у такому віці не демонстрував жоден плавець світу. 
Адміністрація Вишгородської КДЮСШ, колеги талановитого плавця щиро вітають юного спортсмена та його досвідченого тренера Геннадія Альбертовича Жданова і дякують за отриманий високий результат.

Переглядів: 639 | Додав: slovo
comments powered by Disqus