Головна » 2015 » Квітень » 11 » Майстер - клас від мисливців та рибалок
10:56
Майстер - клас від мисливців та рибалок
Сьомого квітня у Лебедівській середній школі Спілка рибалок та мисливців спільно з учнями, учасниками «блакитного патруля», провели майстер-клас з виготовлення штучних нерестилищ.
 
У заході взяли участь користувачі Київського водосховища: Сергій Буяло, СВК «Шолуденко» в особі Анатолія Михальцова, Владислав Кисіль, Микола Шинкаренко та Юрій Морозов. З боку мисливців: Микола Булавчик, Микола Марченко, Владислав Несін, Микола Кисіль, Валерій Курочка та Андрій Куценко за сприяння управління Київської рибоохорони та Інституту рибного господарства. 
 
Спільно виготовлені штучні нерестилища у подальшому будуть виставлені на водній площі від спортивної бази «Гористе» до села Лебедівка. Адже саме на цих ділянках не вистачає природніх ресурсів для успішного нересту риби.
 
Під час майстер-класу проведено невеликий конкурс, у якому за старанність та активну участь у виготовленні штучних нерестилищ перше місце виборов Роман Ткач, друге – Віталій Коваленко, а третє посів Олександр Коваленко. Учасники отримали корисні призи.
 
Після завершення заходу Антон Прокопенко, радник Спілки рибалок та мисливців, презентував учням пізнавальні відеоматеріали про нерест риб та техніку виставлення нерестилищ у водоймах.
 
Марина ПОГОРЄЛОВА, «Слово»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА
Переглядів: 437 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus