Головна » 2018 » Серпень » 22 » Магічна вісімка для закоханих
19:45
Магічна вісімка для закоханих

Магічна вісімка об’єднала 12 пар у Вишгородському районному РАЦС. У суботу, 18 серпня, на Київщині встановили рекорд із одруження. Планували побратися 187 пар, саме таку кількість заяв подали закохані до відділів Державної реєстрації актів цивільного стану ( ДРАЦС), серед них і наші земляки.
Головне територіальне управління юстиції у Київській області повідомило, що 8 серпня в області одружилося 134 пари. Саме тому вони організували флешмоб під гаслом «Ми – частина рекорду» по встановленню тріумфу з весільних церемоній у Київській області 18 серпня.
Такий «попит» зумовлений магічною вісімкою у даті реєстрації шлюбу, адже вона символізує безкінечність, а відтак і тривалість шлюбу та почуттів. Але це не лише забобон. Цей факт також підтверджує офіційна статистика. Фахівці ДРАЦС Київщини зазначають, що шлюби, укладені 18 серпня 2008 року, є щасливими і сьогодні. 
Скористалась можливістю зміцнити свій шлюб магічною вісімкою у даті реєстрації і Єва Фесік та її обранець. Саме ця щаслива пара розрізала приготовлений працівниками Вишгородського районного відділу ДРАЦС солодкий смаколик, щоб спільне життя було таким же солодким. Ще одинадцять щасливих пар об’єднали своє життя та обмінялися обручками. 18 серпня зала Вишгородського районного ДРАЦСу сповнилася щирим сміхом, слізьми радості та побажаннями безкінечного кохання. Цього дня відгуляли багато традиційних весіль у стилі 90-х, так і в українському народному, так і офіційному –  із пишними білими сукнями та строгими чорними костюмами.
На Київщині вдалося встановити своєрідний весільний рекорд,  а працівникам ДРАЦСу допомогти поєднати долі 187 парам. Навіть у цьому числі заховалася магічна цифра. Випадковість? Поживемо-побачимо…

Христина БАРАНОВСЬКА, «Слово», Олексій СВАТАЧ

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 480 | Додав: slovo
comments powered by Disqus