Головна » 2015 » Вересень » 24 » «Лелеченя» розправляє крила
20:17
«Лелеченя» розправляє крила

24 вересня голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган відвідав дитячий садок «Лелеченя», що знаходиться у селі Катюжанка. На гостину до діток Олександр Любомирович приїхав з цікавими гостинцями для малечі та привітав колектив дошкільної установи з професійним святом – Все­українським днем дошкілля. 
– Відбудова закладів дошкільної освіти, є одним з пріоритетних напрямів моєї роботи, оскільки в нашому районі це питання останнім часом постало досить гостро. В обов’язковому порядку кожна молода родина повинна мати можливість влаштувати свою дитину у садочок, і не десь там, в іншому кінці району, що автоматично створює проблеми батькам, а у своєму населеному пункті, особливо це стосується густонаселених сіл. Це привабить молоді сім’ї до сільської місцевості та не спонукатиме десь шукати кращої долі, що в сенсі розвитку спроможності громад прямо пропорційно вплине на інфраструктурний розвиток даного населеного пункту, – наголосив очільник району під час свого звернення до колективу.
Втілюючи в практику намічене, Олександр Горган підтримав звернення Катюжанського сільського голови Лідії Заводської та особисто дав доручення підготувати документи і винести на сесію районної ради питання щодо внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку району на 2015 рік щодо переліку об’єктів, які будуть фінансуватися за рахунок бюджету розвитку у 2015 році. Одним з таких об’єктів є Катюжанський дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Лелеченя», де планується провести капітальний ремонт усіх приміщень. Депутати районної ради підтримали пропозицію голови райдержадміністрації та виділили кошти в сумі 6 млн. 870 тис. грн. 
Зі свого боку Лідія Ісаківна та громада села висловлюють щиру подяку  Олександру Любомировичу за необхідне  розуміння та швидке й практичне вирішення питання, адже тепер колектив разом із малечею та їхніми батьками із задоволенням відвідуватимуть  оновлені приміщення  дитячого садка, де спільними зусиллями зможуть вивести  навчально-виховний процес на  якісно новий рівень.

Інф. «Слова»

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 621 | Додав: slovo
comments powered by Disqus