Головна » 2016 » Серпень » 25 » Крутиться колесо велозмагань
18:55
Крутиться колесо велозмагань

У Вишгородському районі вже вкот­ре проводяться велозмагання різних рівнів. За час перебування на посаді голови Вишгородської райдержадміністрації Олександра Горгана найшвидша в Україні траса (с. Сухолуччя – колишня президентська резиденція «Територія акація»), що використовувалася попереднім президентом лише як дорога до мисливської резиденції, почала оживати – тут тренуються спортсмени і проходять велозмагання найвищих рівнів. Ініціативність та підтримка державної влади в особі Олександра Горгана, плідна співпраця з Федерацією велоспорту України сприяла тому, що на цій трасі вирує активне спортивне життя.
Упродовж літа 2015 року, кожної неділі, тут відбувалося організоване шосейне тренування VR120 в супроводі ДАІ для велосипедистів (спортсменів та аматорів). 30 серпня відбулись змагання VR120 Race, у яких взяли участь більше 200 аматорів і професіоналів шосейного велоспорту з усієї країни.
Історичною подією стало проведення 29 травня 2016 року жіночої велогонки міжнародного класу VR Women ITT у рамках велогонки Race Horizon Park 2016. Ці змагання підвищили рейтинг жіночої збірної України з шосейного велоспорту у відборі на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро. 
У серпні цього року, у рамках Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2016 рік Міністерства молоді та спорту України, у Сухолуччі проходив чемпіонат України в парній велогонці (чоловіки, жінки, юніори, юніорки)  – 12-14 серпня. 
19 серпня стартував чемпіонат України в командній гонці на час (чоловіки, жінки, юніори, юніорки).
Минулої п’ятниці відбулося нагородження учасників чемпіонату України, під час якого Олександру Горгану вручено подяку від президента Федерації велоспорту України Олександра Башенка за участь у підготовці та проведенні міжнародних змагань і чемпіонатів України з велосипедного спорту та за особистий вагомий внесок у розвиток велоспорту в Україні.

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 393 | Додав: slovo
comments powered by Disqus