Головна » Козаровицька громада

Великий рід починається з матері

Великий рід починається з матері

Надії Титівні Яровій, яка проживає у Козаровичах,  за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання шістьох дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку указом Президента України присвоєно почесне звання «Мати-герої­ня». Вона вже має дві медалі материнства І та ІІ ступеня.
 
Надія Титівна Ярова (Тимошенко)  народилася 3 травня 1926 року в селі Козаровичі.  Ходила до школи, закінчила вісім класів. Під час Великої Вітчизняної війни жила у селі: копала протитанкові траншеї, ок ... Читати далі »

Свято врожаю

Свято врожаю

Осінь завжди приходить зі щирими гостинцями, соковитими і смачними фруктами, запашними овочами.
 
26 вересня у Козаровицькій загальноосвітній школі двері були гостинно відчинені – усі чекали свята врожаю. До дня осені кожен клас підготував виставку та зробив презентацію своєї роботи. Композиціям, які виставили класи позаздрили б і дизайнери. Об’єднувала усі композиції спільна ідея – єднання України. Вражали патріотизмом композиції «Українське подвір’я», «Бійці АТО», «Єдин ... Читати далі »

Міжпланетні змагання у Козаровичах

Міжпланетні змагання у Козаровичах

А Ви знаєте що таке «парад планет»? Ні, це не унікальне астрономічне явище. У Козаровицькій школі це традиційне свято, що проводиться двічі на рік. 
 
У понеділок 27 січня планети шкільної галактики «Альтаїр», пройшовши північну орбіту, вишикувалися на параді планет. Настав час підбиття підсумків міжгалактичних змагань. Протягом усього навчального півріччя учні здобували зірочки на макети своїх планет за добрі справи. Церемонія нагородження проводиться в три етапи – серед планет першої (1-4 класи), другої (5-8 класи) та третьої величини (9-11 класи).
 
Серед молодших класів перше місце зайняли жителі планети « ... Читати далі »

Благодаті вам, козаровичани!

Благодаті вам, козаровичани!

«Тріщи не тріщи, а вже пройшли Водохрещі», говорить народна мудрість. Запізнилася трішечки природа. Нема зими, нема льоду і не вирубати хрест-купіль, не прикрасити його зеленим віттям сосни та червоною калиною, що вже стало традицією в нашому селі.
 
Тільки на самі Водохрещі ніби схаменулася зима, припорошила землю біленьким покривалом, огорнула свіжим морозяним подихом. І охайне церковне подвір’я,  що стало серцевиною нашого села, заповнене людом. Ідуть люди до храму з горнятами і глечиками, баночками, навіть відерцями, прикрасивши їх гіллям і стрічками, черпають воду із криниці біля храму. Бо нехай хоч і не широка дорога, що веде до Божого дому, але ця стежина вже твердо натоптана. ... Читати далі »

Про місцеві податки та збори

Про місцеві податки та збори

КОЗАРОВИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА 

ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

Двадцята сесія шостого скликання

... Читати далі »