Головна » 2013 » Березень » 23 » Коротким рядком
13:22
Коротким рядком
Україна активно проводить реформи, спрямовані на модернізацію країни та її інтеграцію до Європейського Союзу, заявив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі із заступником Держсекретаря США з політичних питань Венді Шерман. Він додав, що велика кількість реформ, які зараз здійснюються в Україні, розроблені за допомогою міжнародних експертів, у тому числі експертів зі США. «Сьогоднішній порядок денний насичений підготовкою і вирішенням питань, які спрямовані на інтеграцію України з ЄС. Ми сподіваємося, що виконаємо ці непрості завдання, і вже в листопаді цього року на саміті у Вільнюсі буде підписана Угода про асоціацію та створення ЗВТ з ЄС», – заявив Президент України. 

* * * 

Відбулася робоча нарада за участі керівництва Вишгородського району та представників автоперевізників. 

– Наявність скарг на перевізника звертає увагу на певні прорахунки в організації їхньої роботи, – наголосив голова РДА Олександр Приходько. Головною метою наради було визначення головних проблем у пасажирському транспортному забезпеченні мешканців району та вжиття заходів щодо його покращення. 

* * * 

Голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько спільно з першим заступником начальника Головного управління юстиції у Київській області Тамарою Красавіною, начальником Вишгородського районного управління юстиції Наталією Костюченко, начальниками відділів Вишгородського районного управління юстиції, завідувачем Вишгородської районної державної нотаріальної контори Олексієм Кравченком, начальником управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Мідею Лі, начальником управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі Оксаною Тарасенко, начальником Держземагенства у Вишгородському районі Дмитром Фурманом провели прийом громадян у малому залі райдержадміністрації. Всім громадянам, що прийшли на прийом, надано вичерпні відповіді. Деякі питання вирішено у робочому порядку. 

Цього ж дня здійснювався прийом громадян в управліннях і відділах Вишгородської райдержадміністрації, у районних підрозділах центральних органів виконавчої влади, виконавчих комітетах місцевих рад району. Найбільша кількість звернень громадян була до управління Держземагенства у Вишгородському районі, управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі, управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури. 

* * * 

Розглянуто результати перевірки щодо стану надходження і використання коштів в управлінні Пенсійного фонду України у Вишгородському районі за період роботи 2011-2012 років та січень 2013 року. Начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василь Фатхутдінов зазначив, що результатами аудиту в цілому задоволений, однак виявлені недоліки краще не допускати. Заступник голови районної ради Олександр Глущенко відзначив, що найвагомішим показником діяльності Вишгородського управління пенсійного фонду є відсутність скарг від пенсіонерів на роботу фонду. 


* * * 

Під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Приходька та за участі голови районної ради Олександра Носаля відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення 40-річчя утворення Вишгородського району. З метою належного відзначення 40-річчя утворення району головою райдержадміністрації та головою районної ради підписано спільне розпорядження від 1 лютого 2013 року №2804, яким затверджено план заходів з організації та відзначення ювілею. Керівник району інформував присутніх про те, що зустріч з першими керівниками району відбудеться 16 квітня у приміщенні райдержадміністрації. 

Члени оргкомітету обговорили план святкових заходів, внесли свої пропозиції. За результатами засідання організаційного комітету головою райдержадміністрації надані доручення відповідним посадовим особам. 

* * * 

Працівники управління податкової міліції Київської області викрили протиправну діяльність «конвертаційного центру», що надавав за грошову винагороду послуги суб’єктам господарювання з мінімізації податкових зобов’язань та незаконної конвертації безготівкових грошових коштів у готівку, повідомляє УПМ ДПС у Київській області. 

За попередньою змовою група з п’яти осіб розробила злочинну схему, яка полягає у проведенні за матеріальну винагороду безтоварних операцій, з використанням первинних документів і розрахункових рахунків суб’єктів фіктивного підприємництва. Орієнтовний обіг коштів по рахунках зазначених підприємств за 2011-2012 роки склав понад 50-70 млн. гривень, що призвело до ненадходження до державного бюджету України коштів у сумі понад 10 млн. грн.
Переглядів: 449 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus