Головна » 2013 » Лютий » 23 » Коротким рядком
13:10
Коротким рядком
На нараді, що відбулася в Вишгородській РДА за участі голови райдержадміністрації Олександра Приходька, голови райради Олександра Носаля, першого заступника голови РДА Вячеслава Савенка та представників ГО «Асоціація рибалок-промисловців» на чолі з її головою Миколою Шинкаренком, Світланою Дяченко та іншими, учасники наради підсумували результати роботи асоціації, розглянули питання подальшого розвитку рибальства, покращення рибних запасів та вдосконалення дозвільної системи на науковій основі. Більш докладно читайте в наступних номерах «Слова». 

* * * 

Загальна заборгованість за теплоносії по району на сьогодні складає 12,5 мільйонів гривень. 10,5 мільйонів заборгувало населення Вишгородського району. – На сьогоднішній день ми оплатили 46,7 відсотка вартості теплоносіїв. І хоч рівень оплати за спожитий газ дещо вищий, ніж в цілому по області, що становить 45 відсотків, згаданий показник по Вишгородському району можна і треба підвищувати, – вважає керівник Вишгородського районного комунального підприємства «Вишгородтепломережа» Юрій Колупайло. 

* * * 

Замість ліквідованої на початку року районної сан епідемстанції утворено дві організації: Вишгородське міжрайонне управління головного управління держсанепідемслужби у Київській області – начальник Ірина Кобилевська, та Вишгородське міжрайонне відділення лабораторних досліджень державної установи «Київський обласний лабораторний центр державної санітарно-епідеміологічної служби України», очільником якого призначений Сергій Урсул. 

* * * 

Відбулася нарада із керівниками навчальних закладів району під головуванням заступника голови РДА Валентини Духоти, участь в якій взяли спеціалісти та методисти районного відділу освіти. Присутні заслухали виконання програми соціально-економічного розвитку за минулий рік, а також пропозиції на 2013 рік (від заміни меблів до капітальних ремонтів). Освітянам детально пояснили, як належить правильно оформлювати отримані благодійні внески та допомогу. Наголошувалося на виконанні бюджетної дисципліни – деякі навчальні заклади перевищили ліміти на електроенергію. Було вирішено ряд питань комунальної сфери, обговорено коло питань по кожній школі окремо, закінчення навчального року, проходження вчителями курсів з підвищення кваліфікації...

* * * 

З 13 по 19 лютого з метою виявлення і розкриття злочинів, пов’язаних із незаконним заволодінням транспортних засобів, та припиненням випадків їх незаконного використання, проводилося відпрацювання місць розкомплектування автотранспорту, приватних майстерень і СТО, повідомив державтоінспектор Вишгородської ДАІ В’ячеслав Косун. З метою розкриття та профілактики злочинів, були задіяні підрозділи оперативних служб та міліція громадської безпеки МВС Київської області. З початку 2013 року було здійснено одне незаконне заволодіння транспортним засобом. Злочин розкрито. Минулого року скоєно 11 таких злочинів, з яких п’ять випадків розкрито.
Переглядів: 541 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus