Головна » 2018 » Червень » 27 » «Клерико»: танцюємо для вас!
11:27
«Клерико»: танцюємо для вас!

Уже котре літо поспіль вишгородський танцювальний колектив «Клерико» вдало поєднує літній відпочинок із запеклими змаганнями. Цьогоріч молодша та середня групи колективу на березі Чорного моря у місті Албена (Болгарія) підкоряли сцену четвертого Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «Зірки Албени». Без перемог не обійшлося і цього разу.
Юні таланти під егідою талановитих керівників Ольги Пінчук та Аліни Кульбаби продемонстрували танцювальні композиції, над якими наполегливо працювали,  полонили серця організаторів й журі фестивалю своєю артистичністю та неординарністю. І це не дивно, адже учасники колективу тренувались щодня до поїздки, відпрацьовували кожний хореографічний елемент, щоб не залишити конкурентам жодних шансів, а чудові костюми та цікаві задумки танцювальних номерів не могли залишити байдужими членів журі.
За звання найкращих на фестивалі боролось понад 30 колективів,  серед яких дві групи «Клерико» загальною кількістю 65 дітей віком від 9 до 14 років. Колектив «Клерико» феєрично увірвався на сцену фестивалю та запалив її енергією і неймовірним шоу. Як результат – перші місця у номінаціях «естрадний танець» та «естрадно-спортивний танець» у категорії 8-10 років. Середня група підкорила журі хореографічними постановками «Один день із життя мух» та «Гараж». Пальму першості у номінаціях «естрадний танець» і «танцювальне шоу» виборола молодша група у віковій категорії  11-13 років із танцювальними номерами «Безлад у зірковому готелі» та «Таємниця піратського скарбу». Та на цьому нагороди не завершились! «Клерико» отримав найвищу нагороду конкурсу «Зірки Албени» – гран-прі Міжнародного фестивалю. Організатори зізнались, що рішення прийняли одноголосно і чекатимуть «Клерико» на інших міжнародних фестивалях за кордоном, адже такий скарб не варто приховувати. Діти та їх хореографи ледь стримували сльози від радості.
Ще однією нагородою за плідну працю став відпочинок на березі Чорного моря, відвідування аква-парку, дискотеки, веселощі у цікавій компанії, що залишаться у пам’яті дітвори надовго. За цю чудову можливість підкорити ще одну вершину і відпочити, а також постійну фінансову підтримку «Клерико» дякує Вишгородській міській раді, ТОВ «КЕН-ПАК» (Україна) та батькам учасників колективу. 
До України та Вишгорода танцювальний колектив привіз ще одну нагороду, яка нагадуватиме про достойних конкурентів та солодку перемогу. Продуктивний відпочинок мотивував та надихнув наш творчий колектив на подальшу роботу над новими проектами, що не залишать вас байдужими. 

Христина БАРАНОВСЬКА, «Слово»

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 678 | Додав: slovo
comments powered by Disqus