Головна » 2018 » Листопад » 29 » Китай далекий і близький водночас
19:32
Китай далекий і близький водночас

У китайському місті Шанхаї 5–10 листопада відбулася масштабна виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Expo». Захід задуманий генеральним секретарем ЦК КПК, головою КНР Сі Цзіньпіном, міністерством комерції КНР та урядом м. Шанхай за підтримки  Світової організації торгівлі та Організації промислового розвитку при ООН.
Мета виставки – презентація іноземних товарів і послуг для ринку Китаю, зміцнення співпраці  іноземного і китайського бізнесу, збільшення імпорту в країну.
Україна також взяла участь у роботі виставки, представляючи національні та комерційні стенди товарів, послуг агропромислового комплексу і продовольства, легкої промисловості, медичні  та  споживчі товари, технологічне обладнання для промисловості  на виставковому майданчику загальною площею майже 500 квадратних метрів.
Учасниками від України стали понад 100 організацій та компаній. 
За час офіційного візиту до Китайської Народної Республіки делегація стала учасником українсько-китайського ділового форуму у Пекіні на чолі з першим віце-прем’єр-міністром України – міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим, відвідала конференції з представниками китайських компаній у форматі В2В та урочисту вечерю з керівництвом Китайської ради за сприяння (ССРІТ) та за участі представників китайських компаній.
У складі делегації також були представники органів місцевого самоврядування Вишгородщини – зокрема,  голова Вишгородської районної ради Ростислав Кириченко, Новопетрівській сільський голова Радіон Старенький. 
– Ця подія є вкрай важливою для нашої держави, адже це дасть змогу збільшити товарообіг з Китаєм. У наступному році маю амбітну мрію знову взяти участь у виставці, але вже з представниками підприємств Вишгородщини, – зазначив Ростислав Кириченко.   

Інф. «Слова»
 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 374 | Додав: slovo
comments powered by Disqus