Головна » Київщина

"Турбота" й добре слово

На Київщині триває реалізація програми «Турбота», що знаходиться на особистому контролі заступника голови Київської обласної державної адміністрації Дмитрія Христюка. За матерільною допомогою згідно Програми "Турбота" потрібно звернутись до Служби у справах дітей та сім’ї Вишгородської районної державної адміністрації або аналогічних служб у інших районах Київщини 

Програма "Турбота" діє для жителів Вишгородського району як обласна так і районна. Заяви на отримання матеріальної допомоги згідно як обласної так і районної програми "Турбота" прий ... Читати далі »

24.07.2015

"СЛОВО" дарує надію

Наш земляк, рятівник хворих на рак діток у біді, врятуймо!
Допоможіть Сергію Правилу! Сергій Володимирович ПРАВИЛО, офіцер Служби Безпеки України, який протягом чотирьох років допомагав дітям хворим на рак як донор крові. Нещодавно до нього звернулись батьки і попросили допомогти хворій донечці. Після здачі крові Сергію зателефонували лікарі і сказали, що його кров не підходить і йому самому потрібно терміново пройти обстеження. У результаті, страшний діагноз – гострий лейкоз (рак крові). Тому ми звертаємося до вас з великим проханням про надання допомоги в зборі коштів на лікування Сергія Правила. Ми дуже просимо всіх допомогти врятувати хорошу людину! Заздалегідь вам дякуємо!
... Читати далі »

24.07.2015

Київщина. Перевізник обкрадав пасажирів

Київщина. Перевізник обкрадав пасажирів

ТОВ «Союз-Авто» у розрахунок вартосі квитка на проїзд включив завищену довжину маршруту

Адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала дії ТОВ «Союз-Авто» (Київська обл., м.Бровари), які полягають у включенні до розрахунку вартості послуги з перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування № 701 (327) сполученням м. Бровари – м. Київ АС «Дарниця» завищеної довжини маршруту ... Читати далі »

24.07.2015

Зелений велофорум Київської області

Зелений велофорум Київської області

Виїзна нарада керівництва Київської обласної державної адміністрації, 
голів районних держадміністрацій Київської області за участі активістів велоруху

Що: Прес-тур на зелений велофорум Київської області
Де: с. Пилява Вишгородського району Київської області з облаштованою туристичною стоянкою в лісі біля Київського моря
Коли: 25 липня 2015 року (субота)
У програмі велофоруму, зокрема, передбачено:
- обговорення програми розвитку зеленого велотуризму в Київській області 
- презентація веломаршрутів у Київській області
- презентація моделі велоспотів, велосипедної інфраструктури та туристичних стоянок, які планується облаштувати в селах області
- показ фільму про ... Читати далі »

23.07.2015

Безпідставна відмова на пільговий проїзд

Безпідставна відмова на пільговий проїзд

Автотранспортне підприємство «Київпассервіс» в особі автостанції «Тетіїв» безпідставно відмовило громадянину у продажу пільгового квитка 

Адміністративна колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України визнала дії ДП «Київпассервіс», які полягають у безпідставній відмові продажу пільгового квитка такими, що мають ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку надання послуг з продажу квитків пасажирам шляхом ущемлення їх інтересів, які були б неможливими за умов існування значної конкуренції на ринку та зобов’язала їх усунути

Відд ... Читати далі »

07.07.2015

Антимонопольний комітет України: контроль ринку реклами

Антимонопольний комітет України: контроль ринку реклами

Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України звертається до суб’єктів господарювання,  які протягом 2013 – 2014 років звертались до Коцюбинської селищної ради із заявами про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в смт Коцюбинське із проханням надати інформацію

  •  Чи надавались Вам робочим органом – «відділом містобудування та архітектури . Ірпінь» будь - які платні послуги?
  • Чи оплачувалась Вами послуга за погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами?        ... Читати далі »

04.07.2015

Замовлення витягу з Держаного земельного кадастру

Замовлення витягу з Держаного земельного кадастру

Презентація електронної послуги «Замовлення витягу з Держаного земельного кадастру»

30 червня Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та Державне агентство з питань електронного урядування України запустили електронну послугу «Замовлення витягу з Державного земельного кадастру». Завдяки запровадженому принципу екстериторіальності громадяни отримають принципово новий рівень сервісу.

Дотепер замовлення витягу відбувалося лише за місцем безпосереднього розташування ділянки, що призводило до втрат часу та створювало корупційні ризики, оскільки етап подачі заяви та видачі результатів знаходився під контролем ... Читати далі »

04.07.2015

«Київоблгаз Збут» - новий постачальник природного газу у Київській області

«Київоблгаз Збут» - новий постачальник природного газу у Київській області

З 1 липня 2015 року гарантованим постачальником природного газу в Київській області буде ТОВ «Київоблгаз Збут»  Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) визначила нового гарантованого постачальника природного газу усім категоріям споживачів Київської області – ТОВ «Київоблгаз Збут» (Постанова НКРЕКП № 1588  від 21.05.2015 про видачу ліцензії на постачання природного газу).

З 1 липня 2015 р. ПАТ «Київоблгаз» за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Далі - НКРЕКП) - Постановою ... Читати далі »

01.07.2015

Проведено командно-штабне навчання

Проведено командно-штабне навчання

З метою підвищення обороноздатності держави за рішенням Президента України – Верховного Головнокомандуючого Збройних Сил України протягом травня-червня 2015 року сплановано проведення командно-штабного навчання з територіальної оборони.

У навчаннях братимуть участь органи військового управління та підрозділи ЗСУ, інших військових формувань та правоохоронних органів, а також голови обласних, Київської міської адміністрацій.

У ході навчан ... Читати далі »

09.06.2015

З початку року платниками Київщини сплачено 2,3 млрд.

З початку року платниками Київщини сплачено 2,3 млрд.

Протягом перших чотирьох місяців поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування склали 2,3 млрд. грн.

Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування. ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »