Головна » 2014 » Березень » 15 » Хранителі комфорту
11:24
Хранителі комфорту
На цьому тижні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, які щодня піклуються про забезпечення комфортних умов життя та побуту мешканців району.
 
У цей день ми маємо змогу подякувати всім тим, хто надає нам неоціненні комунальні послуги, без яких ми сьогодні не усвідомлюємо цивілізованого життя. Це вода, тепло, електроенергія, чистота вулиць і дворів, озеленення територій тощо. І за всім цим стоїть праця багатьох відданих своїй справі людей.
 
– Сфера послуг – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району, – зазначає виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Вячеслав Савенок. Ми будемо дедалі більше сприяти створенню належних умов для людей, праця яких щодня потрібна в кожному будинку. Нехай їм завжди вистачатиме професійної майстерності й досвіду для вирішення нагальних питань з поліпшення якості життя та підвищення рівня обслуговування населення, з підтримки в належному порядку житлового фонду й комунальних об’єктів.
 
У нашому районі серед інших працюють над забезпеченням комфортних умов проживання співробітники ВРКП «Комунальник» під керівництвом Олександра Мартиненка.
 
У наш час кардинальних соціальних та економічних перетворень підприємство житлово-комунального комплексу вдосконалює свою роботу, намагаючись задовольнити запити населення, що зростають. І не секрет, що подекуди вони змушені забезпечувати нам затишок на голому ентузіазмі, адже матеріальна винагорода далека від ідеальної. Не маючи належних коштів, вони цілодобово «живуть» на робочих місцях, знаходячи засоби «своїми силами» вирішити ті чи інші господарські проблеми. Від їхньої праці залежить добробут, добрий настрій, а інколи і здоров’я громадян.
 
– Наша робота починається в той час, коли більшість мешканців району тільки прокидається і завершується, коли вже настає час сну. Не все вдається, але ми працюємо над покращенням якості надання послуг населенню, забезпечуючи умови для того, щоб побут громадян був налагодженим і комфортним, – розповідає  Олександр Мартиненко. – Упевнені, що наші зусилля й надалі сприятимуть зростанню комфортності життя жителів району, забезпеченню найповнішого задоволення їхніх потреб, розширення асортименту послуг, наближення їх якості до міжнародних стандартів, щоб обсяг та якість цих послуг відповідали запитам наших співгромадян.  
 
Інф. «Слова»
Фото Олександра КОВАЛЕНКА, «Слово»
Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 488 | Додав: komashkov
comments powered by Disqus