Головна » 2017 » Листопад » 16 » Хортинг силу і волю гартує
17:38
Хортинг силу і волю гартує

Вишгородська районна федерація хортингу та спортивний клуб «Характерник» провели 5 листопада чемпіонат Вишгородщини з хортингу (вид спортивних єдиноборств, започаткований в Україні). Хортинг позиціонується не тільки як бойове мистецтво, а й як система комплексної фізичної підготовки, самовдосконалення, морального, духовного та культурного виховання, наближення до українських традицій. Засновники цього спортивного єдиноборства пояснюють, що слово «хортинг» походить від острова Хортиця, де була Запорізька Січ.
У районних внутрішньоклубних змаганнях уміння та навички у єдиноборстві показали як досвідчені спортсмени, так і новачки, які приєднались до хортингу тільки у вересні. 
Президент Вишгородської районної федерації хортингу Віктор Шубка та інструктори – Максим Дорошенко, Володимир Бруневич, Микита Дорошенко, Володимир Бородавко, Дмитро Мороз, Дмитро Одайник, Євген Пінчук, Олег Кучмій, Руслан Дубовий та Ірина Грищенко планують, щоб чемпіонат став щорічним. Саме на таких клубних заходах молоді спортсмени позбавляються страху перед боєм, набувають духу команди, знаходять друзів, гуртуються проти майбутніх суперників.
Вишгородська районна федерація хортингу та СК «Характерник» щиро вдячні голові райдержадміністрації Вячеславу Савенку, заступнику голови РДА Марині Мельник, Михайлу Лазареву, директору спеціалізованої школи «Сузір’я» Тетяні Волотовській за допомогу в організації змагань, а Катерині Боднарчук – за медичне забезпечення змагань та Сергію Клевайчуку (фото). За цінні подарунки вдячні Благодійному фонду Романа Буковського.

Віктор ШУБКА

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 561 | Додав: slovo
comments powered by Disqus