Головна » 2016 » Лютий » 18 » Хліб, робочі місця і здоровий спосіб життя
18:54
Хліб, робочі місця і здоровий спосіб життя

Голова Київської облдержадміністрації Максим Мельничук відвідав підприємство «Перший столичний хлібний завод» у Нових Петрівцях і спортивний комплекс футбольного клубу «Діназ» у Лютежі. Керівник області 16 лютого оглянув потужності на хлібному підприємстві, а також ознайомився з інфраструктурою та організацією футбольних занять аматорської команди на спортивній арені.
Щодо роботи «Першого столичного хлібного заводу», який є частиною  холдингу «Хлібні інвестиції», то на сьогодні його виробнича потужність становить 130 тонн продукції на добу. Підприємство працює фактично на межі своїх виробничих можливостей, утім попит на його продукцію тільки зростає. Тому нині на сусідній території розпочато будівництво ще одного заводу, зі стартом роботи якого увесь хлібний комплекс випускатиме на добу вже 230-250 тонн виробів. Нові виробничі лінії сприятимуть поступовому розширенню асортименту і географії постачання продукції. Наразі завод розвозить вироби по області та до столиці.
Максим Мельничук відзначив, що підприємство є одним із найбільших платників податків у Вишгородському районі. Його функціонування важливе і з точки зору забезпечення місцевого населення стабільними робочими місцями. За 3,5 роки існування до роботи на заводі було залучено 660 працівників, половина з яких є мешканцями села Нові Петрівці.
Наступний візит у рамках робочої поїздки на Вишгородщину голова КОДА здійснив на спортивну арену аматорського футбольного клубу «Діназ». У його складі, окрім трьох дорослих команд, грають також 10 дитячо-юнацьких колективів, у яких навчається перспективна молодь Вишгородського району і міста Вишгород. Усі вони змагаються у першості Києва у своїх вікових групах і захищають честь Вишгородщини у чемпіонаті України.
Клубу належить начально-тренувальна база зі штучним покриттям у селі Лютіж, також використовується стадіон із натуральним покриттям у Демидові. Важливо, що клуб організував підвезення дітей на тренування з різних куточків району. У розпорядженні є чотири автобуси, які доставляють дітей на ігри, навчально-тренувальні збори і змагання у інших регіонах України.
Голова Київської ОДА відзначив чудову інфраструктуру і соціально орієнтовану політику спорткомплексу і наголосив на необхідності більш активної презентації спортивних досягнень Київщини та залученню інвесторів для розбудови спортивної інфраструктури регіону.  «Активний спосіб життя і спортивні заняття сприяють вихованню здорової і сильної молоді із загартованим духом, витримкою і лідерськими задатками. Ці якості знадобляться кожному з юнаків, які тут тренуються, у дорослому житті, коли доведеться вже самостійно будувати своє майбутнє і приймати серйозні рішення. Такі спортивні об’єкти, як цей комплекс, дають чудову змогу підліткам і юнакам з усього району реалізовувати свій фізичний потенціал, досягати перших значимих результатів у спорті. Тут є сучасна інфраструктура, продумана соціальна складова, підібрано талановитий тренерський склад. Цей об’єкт входить до числа «опорних компонентів» програми спортивної Київщини, у якій закладені патріотична система виховання молоді і здоровий спосіб життя», – підсумував Максим Мельничук.

За повідомленнями сайту КОДА

 

Категорія: Вишгородщина | Переглядів: 397 | Додав: slovo
comments powered by Disqus