Головна » Катюжанська громада

«МАК» починає з волейболу

«МАК» починає з волейболу

Ініціативна молодь Катюжанки впевнено крокує назустріч спорту. У селі ось уже півроку як розпочала свою діяльність ініціативна громадська група «МАК» («Молоді активісти Катюжанки»). Це енергійні, повні сил та жаги до життя активісти, які хочуть внести зміни в життя Катюжанки. Зробити багато потрібного для того, щоб гарно відпочити, з користю провести час і зайнятися спортом.
 
Цієї весни представники молоді своїми силами побудували у парку справжній волейбольний майданчик. 31 травня відбулося його офі ... Читати далі »

Зростає фахова майстерність

Зростає фахова майстерність

Уже стало традицією проводити II етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Київської області саме в державному навчальному закладі «Катюжанське вище професійне училище».
 
23 квітня ми зустрічали представників 13 професійно-технічних навчальних закладів Київської області, які приїхали для участі в конкурсі за професією «Водій автотранспортних засобів категорії «С». Сонячна погода, чарівна природа на території навчального закладу. Щирі ... Читати далі »

Наша чергова перемога

Наша чергова перемога

Готувати кваліфікованих робітників, справжніх професіоналів своєї справи – головне завдання педагогів професійно-технічних навчальних закладів. Уже стало традицією проведення II (обласного) етапу всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Слюсар з ремонту автомобілів» серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Київської області саме в нашому навчальному закладі – ДНЗ «Катюжанське вище професійне училище».
 
Ми завжди раді зустрічати гостей, особ­ливо наших колег. 12 березня делегації з 11 професійно-технічних навчальних закладів Київської облас ... Читати далі »

Чемпіон з Катюжанки

Чемпіон з Катюжанки

Нещодавно ми повідомляли про результати чемпіонату Київської області з легкої атлетики, за результатами якого до збірної Київщини потрапили три спортсмени з Вишгородського району: стаєр  Михайло Вихренко, штовхальник ядра Микита Кочетков та спринтер  Каріна Єрмоленко.
 
На чемпіонаті України, що проходив у Запоріжжі 1–2 лютого, наші спортсмени гідно представили Київщину. Так вихованець тренерів Петра Куявця та Олександра Кочеткова – Михайло Вихренко став чемпіоном України в бігу на 3000 метрів та посів третє місце в бігу на 1500 метрів. У кроці від п’єдесталу зупинився Микита Кочетков, посівши четверте місце в штовханні я ... Читати далі »

Стежками народних месників

Стежками народних месників

 
Зі спогадів колишнього комісара Першого Бородянського партизанського загону  Г.С. Куцана.
 
«За наказом командування наш партизанський загін теж підтягнув свої сили до передової лінії фронту і почав громити німецькі тили, завдаючи великих втрат фашистам. 25 вересня з’явився в Кат ... Читати далі »

Стежками народних месників

Стежками народних месників

(Початок. Продовження у №39 за 28.09.2013 р.
 
Прогриміло страшне 22 червня 1941 року… Уже з перших днів війни на фронт було мобілізовано більше 500 жителів Катюжанки. Людям ще не вірилось, що це кровопролиття продовжиться довго і багато хто з односельчан не повернеться вже до рідної домівки. 
 
Сумнів розвіявся, коли 23 серпня 1941 ... Читати далі »

Відкрито оновлену медамбулаторію

Відкрито оновлену медамбулаторію

У Катюжанці відкрили амбулаторію загальної практики – сімейної медицини. В урочистостях взяли участь голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Вишгородської райдержадміністрації Олександр Приходько, голова районної ради Олександр Носаль. 

 
– Соціальні ініціативи Президента України – це фактично орієнтир для подальшого руху, як в медичній галузі так і в інших напрямах реформ у регіоні, – наголосив Анатолій Присяжнюк. – Мешканці усіх сіл та районів Київщини повинні отримувати якісну медичну допомогу. Тому без погодження з громадою в регіоні жоден медичний заклад не буде закритий, а навпаки відкриватимуться оновлені та з сучасною медичн ... Читати далі »

Привітали іменинників-героїв

Привітали іменинників-героїв

Цього тижня у нашому районі вітали визначних іменинників – Галину Аврамівну Шевченко із Димера та Тимофія Кузьмича Грабовенка, мешканця Катюжанки. 

 
Приємну і почесну місію привітань здійснили керівник громадської приймальні Партії регіонів Марія Дем’янчук та начальник управління агропромислового розвитку Галина Журбенко. 
 
Днями Галина Шевченко відзначила свій 88-й день народження. Галина Аврамівна все життя присвятила галузі сільського господарства – пропрацювала дояркою у радгоспі «Димерській». Вона – Герой Соціалістичної праці, нагороджена орденами Лені ... Читати далі »